UEDAŞ Kardeşim Üşümesin” Diye Yola Çıktı, 10 Yılda 10 Bin Öğrenciyi Gülümsetti

ŞİRKET 15.03.2024 - 15:42, Güncelleme: 15.03.2024 - 15:44 6162+ kez okundu.
 

UEDAŞ Kardeşim Üşümesin” Diye Yola Çıktı, 10 Yılda 10 Bin Öğrenciyi Gülümsetti

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), 'Kardeşim Üşümesin' projesi kapsamında Marmara başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde minikleri ısıtmaya devam ediyor.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından kırsalda öğrenim gören öğrencilerin kışlık kıyafet ihtiyacının karşılanıp, etkinliklerle eğlenceli bir gün geçirmelerini hedeflemek amacıyla hayata geçirilen “Kardeşim Üşümesin” projesinin yeni durağı Balıkesir Düvertepe İlk ve Orta Okulu oldu. UEDAŞ tarafından 2013’te başlatılan “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında her yıl 1000 öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yapılıyor. Projenin başladığı tarihten bugüne kadar 10 binin üzerinde öğrencinin kışlık giysi ihtiyacı giderildi. Her yıl binlerce öğrenciye yardım eli uzatılan “Kardeşim Üşümesin” projesinin önemine dikkat çeken UEDAŞ, "2013 yılından bu yana sürdürdüğümüz bu iyilik hareketi İl Milli Eğitim Müdürlüklerimizin iş birliği ile gerçekleştiriliyor. Proje ile hem öğrencilerin kışlık kıyafet ihtiyaçları gideriliyor hem de yardımlaşma ve hediyeleşmenin önemini aşılama amaçlanıyor. Proje sadece hizmet bölgemiz olan Güney Marmara'da değil aynı zamanda Çağrı Merkezimizin yer aldığı Kars'ta da gerçekleşiyor. Ayrıca bu yıl deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine de bu proje kapsamında yardım ulaştırılacak. Projemize katılan destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız." açıklamasında bulundu.  
Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), 'Kardeşim Üşümesin' projesi kapsamında Marmara başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde minikleri ısıtmaya devam ediyor.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından kırsalda öğrenim gören öğrencilerin kışlık kıyafet ihtiyacının karşılanıp, etkinliklerle eğlenceli bir gün geçirmelerini hedeflemek amacıyla hayata geçirilen “Kardeşim Üşümesin” projesinin yeni durağı Balıkesir Düvertepe İlk ve Orta Okulu oldu. UEDAŞ tarafından 2013’te başlatılan “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında her yıl 1000 öğrenciye kışlık kıyafet yardımı yapılıyor. Projenin başladığı tarihten bugüne kadar 10 binin üzerinde öğrencinin kışlık giysi ihtiyacı giderildi.

Her yıl binlerce öğrenciye yardım eli uzatılan “Kardeşim Üşümesin” projesinin önemine dikkat çeken UEDAŞ, "2013 yılından bu yana sürdürdüğümüz bu iyilik hareketi İl Milli Eğitim Müdürlüklerimizin iş birliği ile gerçekleştiriliyor. Proje ile hem öğrencilerin kışlık kıyafet ihtiyaçları gideriliyor hem de yardımlaşma ve hediyeleşmenin önemini aşılama amaçlanıyor. Proje sadece hizmet bölgemiz olan Güney Marmara'da değil aynı zamanda Çağrı Merkezimizin yer aldığı Kars'ta da gerçekleşiyor. Ayrıca bu yıl deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine de bu proje kapsamında yardım ulaştırılacak. Projemize katılan destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız." açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.