Daikin’ "En Çok Split Klima İhracatı Yapan Firma" Ödülünü Aldı

ŞİRKET 25.04.2024 - 10:14, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:15 1941 kez okundu.
 

Daikin’ "En Çok Split Klima İhracatı Yapan Firma" Ödülünü Aldı

Daikin, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliğinin (İSİB) düzenlediği "2023 İhracatın Liderleri" ödüllerinde "En Çok Split Klima İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birinci oldu.

İSİB, Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında "2023 İhracatın Liderleri" ödül töreni düzenledi. Törende, sektördeki firmalara 23 farklı kategoride ödül verildi. "En Çok Split Klima İhracatı Yapan Firma" kategorisinin birincisi bu yıl da Daikin oldu. Bu kategorideki birincilik ödülünü üst üste 9'uncu kez alan Daikin, "En Çok İhracat Yapan Firma" kategorisinde de ikinci sırada yer aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Özen, doğrudan yatırımcı olarak faaliyet göstermeye başladıkları 2011'den bu yana, büyümelerini avro bazında 7 kat artırdıklarını belirtti. Özen, geçen yıl yaklaşık 355 milyon avro ihracat geliri elde ettiklerine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Bu başarıda AR-GE ve üretime verdiğimiz önemin yeri büyük. Sakarya Hendek'te yer alan fabrikamızda ürettiğimiz VRV dış ünite ve split klima ürünlerimizle CIS ülkelerine ve Avrupa'ya ulaşır konumdayız. Bu başarımızı her yıl aldığımız ihracat ödülleriyle de ortaya koyuyoruz. Yatırımlarımızı sürdürülebilir kılmak ve ürünlerimizde teknolojik alt yapıyı güçlendirerek, tüketici beklentilerini karşılayan çevre dostu, üstün teknolojiye sahip ürünlerimizi sunmaya ve Türkiye'de üretimi güçlendirecek yatırımlar yapmaya devam edeceğiz."    
Daikin, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliğinin (İSİB) düzenlediği "2023 İhracatın Liderleri" ödüllerinde "En Çok Split Klima İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birinci oldu.

İSİB, Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında "2023 İhracatın Liderleri" ödül töreni düzenledi. Törende, sektördeki firmalara 23 farklı kategoride ödül verildi.

"En Çok Split Klima İhracatı Yapan Firma" kategorisinin birincisi bu yıl da Daikin oldu. Bu kategorideki birincilik ödülünü üst üste 9'uncu kez alan Daikin, "En Çok İhracat Yapan Firma" kategorisinde de ikinci sırada yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Özen, doğrudan yatırımcı olarak faaliyet göstermeye başladıkları 2011'den bu yana, büyümelerini avro bazında 7 kat artırdıklarını belirtti.

Özen, geçen yıl yaklaşık 355 milyon avro ihracat geliri elde ettiklerine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu başarıda AR-GE ve üretime verdiğimiz önemin yeri büyük. Sakarya Hendek'te yer alan fabrikamızda ürettiğimiz VRV dış ünite ve split klima ürünlerimizle CIS ülkelerine ve Avrupa'ya ulaşır konumdayız. Bu başarımızı her yıl aldığımız ihracat ödülleriyle de ortaya koyuyoruz. Yatırımlarımızı sürdürülebilir kılmak ve ürünlerimizde teknolojik alt yapıyı güçlendirerek, tüketici beklentilerini karşılayan çevre dostu, üstün teknolojiye sahip ürünlerimizi sunmaya ve Türkiye'de üretimi güçlendirecek yatırımlar yapmaya devam edeceğiz."

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.