Total'in karı beklenenden fazla oldu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:08, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:08 2419+ kez okundu.
 

Total'in karı beklenenden fazla oldu

Fransa'ya bağlı petrol ve gaz şirketi Total'in karı, yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 29 arttı.

 Fransa'ya bağlı enerji şirketi Total'in 3. çeyrekte düzeltilmiş net karı yüzde 29 artışla 2,7 milyar dolara yükseldi. Analistler bu dönem de artışı 2,68 milyar dolar kar bekliyorlardı.  Total ayrıca Nisan 2018'de hisse başına 0,62 euro ara temettü ödemesi yapacağını da açıkladı. Şirket ayrıca eski terminal satışları gibi sıvılaştırılmış doğal gaz çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.
Fransa'ya bağlı petrol ve gaz şirketi Total'in karı, yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 29 arttı.

 Fransa'ya bağlı enerji şirketi Total'in 3. çeyrekte düzeltilmiş net karı yüzde 29 artışla 2,7 milyar dolara yükseldi. Analistler bu dönem de artışı 2,68 milyar dolar kar bekliyorlardı. 

Total ayrıca Nisan 2018'de hisse başına 0,62 euro ara temettü ödemesi yapacağını da açıkladı. Şirket ayrıca eski terminal satışları gibi sıvılaştırılmış doğal gaz çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.