Petkim’in İş Birimi Başkan Yardımcısı Ziya Kangarlı oldu

ŞİRKET 03.01.2023 - 10:02, Güncelleme: 03.01.2023 - 10:02 2477+ kez okundu.
 

Petkim’in İş Birimi Başkan Yardımcısı Ziya Kangarlı oldu

Petkim Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Ticaret Başkan Yardımcılığı görevine Ziya Kangarlı atandı.

Petrokimya üreticisi Petkim Petrokimya Holding AŞ’den (PETKM) yapılan açıklamaya göre, Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Ticaret Başkan Yardımcılığı görevine Ziya Kangarlı atandı. Söz konusu görevi Javid Badalbaylı’dan devralan Kangarlı’nın, 2 Ocak 2023 tarihi itibarıyla bu pozisyona atandığı bildirildi. Böylece İş Birimi Ticaret Başkan Yardımcılığı görevini 1 Aralık 2022 tarihinde üstlenen Badalbaylı’nın, görevi bir ayın ardından sona ermiş oldu. Kaynak: Ziya Kangarlı Petkim’in yeni İş Birimi Başkan Yardımcısı oldu 
Petkim Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Ticaret Başkan Yardımcılığı görevine Ziya Kangarlı atandı.

Petrokimya üreticisi Petkim Petrokimya Holding AŞ’den (PETKM) yapılan açıklamaya göre, Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Ticaret Başkan Yardımcılığı görevine Ziya Kangarlı atandı.

Söz konusu görevi Javid Badalbaylı’dan devralan Kangarlı’nın, 2 Ocak 2023 tarihi itibarıyla bu pozisyona atandığı bildirildi.

Böylece İş Birimi Ticaret Başkan Yardımcılığı görevini 1 Aralık 2022 tarihinde üstlenen Badalbaylı’nın, görevi bir ayın ardından sona ermiş oldu. Kaynak: Ziya Kangarlı Petkim’in yeni İş Birimi Başkan Yardımcısı oldu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.