Naturelgaz 12. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Yerini Aldı

ŞİRKET 21.11.2022 - 12:07, Güncelleme: 21.11.2022 - 12:07 1931+ kez okundu.
 

Naturelgaz 12. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Yerini Aldı

Naturelgaz, kamu ve özel sektörden katılımcıları bir araya getirecek 12. Türkiye Enerji Zirvesi'nde yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 21-22 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek zirve, her sene 1500'ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıyı, Türkiye ve bölge ülkelerinin kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey isimleri ile buluşturuyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Naturelgaz Genel Müdürü Hasan Tahsin Turan, zirvenin kamu ve özel sektör temsilcilerini tek çatı altında toplayarak, sektörün gelişmesine önemli bir katkı sağladığını belirterek, şunları kaydetti: "Enerjinin tüm paydaşlarını tek çatı altında toplayan zirvenin sektörümüzdeki yeni yol haritalarının belirlenmesi açısından oldukça değerli buluyoruz. Enerji sektörünün tüm paydaşları tarafından beklenti ve önerilerin dile getirildiği bu etkinlik, sektörümüzün gelişmesine ve yeni iş birliklerine önemli ölçüde fırsat sağlıyor. Zirvede ele alınacak konular, sektörümüzün geleceğine ışık tutacak."
Naturelgaz, kamu ve özel sektörden katılımcıları bir araya getirecek 12. Türkiye Enerji Zirvesi'nde yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 21-22 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek zirve, her sene 1500'ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıyı, Türkiye ve bölge ülkelerinin kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey isimleri ile buluşturuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Naturelgaz Genel Müdürü Hasan Tahsin Turan, zirvenin kamu ve özel sektör temsilcilerini tek çatı altında toplayarak, sektörün gelişmesine önemli bir katkı sağladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Enerjinin tüm paydaşlarını tek çatı altında toplayan zirvenin sektörümüzdeki yeni yol haritalarının belirlenmesi açısından oldukça değerli buluyoruz. Enerji sektörünün tüm paydaşları tarafından beklenti ve önerilerin dile getirildiği bu etkinlik, sektörümüzün gelişmesine ve yeni iş birliklerine önemli ölçüde fırsat sağlıyor. Zirvede ele alınacak konular, sektörümüzün geleceğine ışık tutacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.