Milli Dayanışma Kampanyasına, EPİAŞ’tan Destek

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 10:39, Güncelleme: 09.04.2020 - 10:39 3169+ kez okundu.
 

Milli Dayanışma Kampanyasına, EPİAŞ’tan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sözleri başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, EPİAŞ’tan tam destek.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ )Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 500 Bin TL bağış yaptı.   Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen Koronavirüs (COVID-19) hakkında EPİAŞ olarak Dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri anlık olarak izlemekte ve değerlendirmekteyiz.   Enerji piyasalarının oluşan durumdan olumsuz etkilenmemesi ve kesintisiz çalışması için çalışmalarımızı büyük bir dikkat ve sorumluluk içerisinde sürdürmekteyiz.   Korona virüs (COVID-19) salgınına karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan ve Milletimizin destekleriyle yürütülmekte olan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasında biz de varız.   İçerisinde bulunduğumuz bu zor günleri, Devletimizin ve milletimizin yanında olarak her zaman olduğu gibi hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.  Kovid-19’a karşı alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ilave destek sağlayacak bu kampanyaya biz de EPİAŞ olarak 500.000TL’lik katkıda bulunduk.   Milletimizin bu zamana kadar yaşanan tüm zor zamanlarda ortaya koyduğu dayanışmanın gücüne inanıyor, bu sıkıntılı günleri en kısa zamanda geride bırakmayı temenni ediyoruz.” ”ifadeleri yeraldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sözleri başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına, EPİAŞ’tan tam destek.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ )Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 500 Bin TL bağış yaptı.

 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen Koronavirüs (COVID-19) hakkında EPİAŞ olarak Dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri anlık olarak izlemekte ve değerlendirmekteyiz.

 

Enerji piyasalarının oluşan durumdan olumsuz etkilenmemesi ve kesintisiz çalışması için çalışmalarımızı büyük bir dikkat ve sorumluluk içerisinde sürdürmekteyiz.

 

Korona virüs (COVID-19) salgınına karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan ve Milletimizin destekleriyle yürütülmekte olan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasında biz de varız.

 

İçerisinde bulunduğumuz bu zor günleri, Devletimizin ve milletimizin yanında olarak her zaman olduğu gibi hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.  Kovid-19’a karşı alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ilave destek sağlayacak bu kampanyaya biz de EPİAŞ olarak 500.000TL’lik katkıda bulunduk.

 

Milletimizin bu zamana kadar yaşanan tüm zor zamanlarda ortaya koyduğu dayanışmanın gücüne inanıyor, bu sıkıntılı günleri en kısa zamanda geride bırakmayı temenni ediyoruz.” ”ifadeleri yeraldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.