Hafik ve Koyulhisar İlçelerine 2024’te Doğal Gaz Müjdesi

ŞİRKET 20.03.2024 - 10:02, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:05 5451+ kez okundu.
 

Hafik ve Koyulhisar İlçelerine 2024’te Doğal Gaz Müjdesi

Vatandaşları doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturmak üzere altyapı çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Sivas’ın Hafik ve Koyulhisar ilçelerinde Altın Kaynak Törenleri gerçekleştirildi.

Her iki ilçeye 2024 yılı içinde doğal gaz arzı sağlanacağının müjdesini veren Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz, “Çevreci, bütçe dostu ve konfor sağlayan yakıt doğal gaz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 2004 yılından beri Sivas’a doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Sivas Doğalgaz, 2024 yılında Hafik ve Koyulhisar ilçelerini doğal gazla buluşturmak üzere faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her iki ilçede, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Sivas AK Parti Milletvekili Hakan Aksu, Sivas AK Parti Milletvekili Rukiye Toy, Hafik Kaymakamı Yusuf Keten, Koyulhisar Kaymakamı Oğuzhan Demir, Hafik Belediye Başkanı Harun İsa Gültay, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve Aksa Doğalgaz yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen, vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği törenlerde faaliyetlere ve yatırım programlarına ilişkin detaylı bilgiler verildi. Planlamalarımızı büyük bir titizlikle yaptık Altın Kaynak programlarında faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz, Sivas il merkezi dahil Altınyayla, Divriği, Gemerek, Gürün, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş, Yıldızeli ve Zara ilçelerinde genişleme çalışmalarının devam ettiğinin bilgisini verdi. Faaliyetlerini hayata geçirirken adımlarını sistematik bir şekilde attıklarını belirten Korkmaz, “2024 yılında Hafik ve Koyulhisar ilçelerimize doğal gaz arzı sağlayacağız. Çevreci, bütçe dostu ve konfor sağlayan yakıt doğal gaz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Hemşehrilerimiz doğal gazın tüm avantajlarından dilediğince yararlansın diye tüm planlamalarımızı büyük bir titizlikle yaptık” diye konuştu. 180 bin metreküp kapasiteli yeni istasyon Sivas ilinde bugün itibarıyla doğal gaz şebeke uzunluğunun 2232 kilometreye, abone sayısının ise 224 bin 519’a ulaştığını vurgulayan Korkmaz, geçtiğimiz yıl İmranlı ve Akıncılar ilçeleri ile Gemerek Organize Sanayi Bölgesi’ni doğal gazla buluşturduklarını anlattı. Korkmaz, 2024 yılının ilk aylarında ise Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladıklarını dile getirdi. 2024 Eylül ayına kadar Demirağ OSB’de 180 bin metreküp kapasiteli Şehir Giriş İstasyonu (RMS-A) inşa edeceklerini açıklayan Korkmaz, “180 bin metreküp kapasiteli bu yeni istasyonumuzla bölgenin artan enerji ihtiyacını daha etkin bir biçimde karşılayacağız” dedi.  
Vatandaşları doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturmak üzere altyapı çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Sivas’ın Hafik ve Koyulhisar ilçelerinde Altın Kaynak Törenleri gerçekleştirildi.

Her iki ilçeye 2024 yılı içinde doğal gaz arzı sağlanacağının müjdesini veren Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz, “Çevreci, bütçe dostu ve konfor sağlayan yakıt doğal gaz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

2004 yılından beri Sivas’a doğal gaz dağıtım hizmeti veren Aksa Sivas Doğalgaz, 2024 yılında Hafik ve Koyulhisar ilçelerini doğal gazla buluşturmak üzere faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her iki ilçede, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Sivas AK Parti Milletvekili Hakan Aksu, Sivas AK Parti Milletvekili Rukiye Toy, Hafik Kaymakamı Yusuf Keten, Koyulhisar Kaymakamı Oğuzhan Demir, Hafik Belediye Başkanı Harun İsa Gültay, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve Aksa Doğalgaz yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen, vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği törenlerde faaliyetlere ve yatırım programlarına ilişkin detaylı bilgiler verildi.

Planlamalarımızı büyük bir titizlikle yaptık

Altın Kaynak programlarında faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz, Sivas il merkezi dahil Altınyayla, Divriği, Gemerek, Gürün, Kangal, Suşehri, Şarkışla, Ulaş, Yıldızeli ve Zara ilçelerinde genişleme çalışmalarının devam ettiğinin bilgisini verdi. Faaliyetlerini hayata geçirirken adımlarını sistematik bir şekilde attıklarını belirten Korkmaz, “2024 yılında Hafik ve Koyulhisar ilçelerimize doğal gaz arzı sağlayacağız. Çevreci, bütçe dostu ve konfor sağlayan yakıt doğal gaz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Hemşehrilerimiz doğal gazın tüm avantajlarından dilediğince yararlansın diye tüm planlamalarımızı büyük bir titizlikle yaptık” diye konuştu.

180 bin metreküp kapasiteli yeni istasyon

Sivas ilinde bugün itibarıyla doğal gaz şebeke uzunluğunun 2232 kilometreye, abone sayısının ise 224 bin 519’a ulaştığını vurgulayan Korkmaz, geçtiğimiz yıl İmranlı ve Akıncılar ilçeleri ile Gemerek Organize Sanayi Bölgesi’ni doğal gazla buluşturduklarını anlattı. Korkmaz, 2024 yılının ilk aylarında ise Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladıklarını dile getirdi. 2024 Eylül ayına kadar Demirağ OSB’de 180 bin metreküp kapasiteli Şehir Giriş İstasyonu (RMS-A) inşa edeceklerini açıklayan Korkmaz, “180 bin metreküp kapasiteli bu yeni istasyonumuzla bölgenin artan enerji ihtiyacını daha etkin bir biçimde karşılayacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.