European Utility Week 2019 Başladı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2019 - 15:50, Güncelleme: 13.11.2019 - 15:50 2369+ kez okundu.
 

European Utility Week 2019 Başladı

Gazbir-Gazmer ve Business France işbirliği ile organize edilen European Utility Week 2019, Türkiye heyetinin geniş katılımı ile Paris’te başladı.

Gazbir-Gazmer ve Business France işbirliği ile organize edilen, Avrupa’nın en önemli ve büyük akıllı şebeke etkinliği  “European Utility Week 2019” başladı.    Sektörün durumunu yerinde analiz etmek, yerli ve yabancı yatırımcılar ile bir araya gelmek, en son ve yeni teknolojileri takip edebilmek ve B2B görüşmeler yapmak için Türkiye’den Kamu ve özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.   Gazbir Başkanı Yaşar Arslan, Gazbir-Gazmer Genel Müdürü Mustafa Ali Akman, Tedaş Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, Eltemtek Genel Müdürü Şerif Okluoğlu, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Dairesi Başkanı Ömer Sami Yapıcı ve Türkiye’deki Gaz Dağıtım Firma ve Üretici firmaların üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı 80 kişilik bir heyet fuar alanında çeşitli temaslarda bulundu.   Başlangıçta Fransız Pavilyonuna gerçekleştirilen ziyaret ile Fransa Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirliği - Business France’tan Burhan Çağlar’ın eşliğinde Türk-Fransa Seansı düzenlendi. Türk delegasyonunun oluşumundaki büyük başarıdan dolayı Fransa ilk uluslararası delegasyon seansını Türkiye ile belirledi. Gerçekleştirilen bir saatlik görüşmede öncelikle Gazbir sunumu, ardından Fransız Thinksmargrids derneği sunumu, pavilyon tanıtımı ve karşılıklı plaket takdim töreni gerçekleştirildi.   Daha sonra, fuar alanında stand açan Türk firmalarından; BAŞARSOFT (MAPSIS), BAYLAN, ECLIPSE, KLEMSAN, LUNA, VHS – AKSES, FRS GAZ standlarına ziyaretler gerçekleştirildi.
Gazbir-Gazmer ve Business France işbirliği ile organize edilen European Utility Week 2019, Türkiye heyetinin geniş katılımı ile Paris’te başladı.

Gazbir-Gazmer ve Business France işbirliği ile organize edilen, Avrupa’nın en önemli ve büyük akıllı şebeke etkinliği  “European Utility Week 2019” başladı. 

 

Sektörün durumunu yerinde analiz etmek, yerli ve yabancı yatırımcılar ile bir araya gelmek, en son ve yeni teknolojileri takip edebilmek ve B2B görüşmeler yapmak için Türkiye’den Kamu ve özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

 

Gazbir Başkanı Yaşar Arslan, Gazbir-Gazmer Genel Müdürü Mustafa Ali Akman, Tedaş Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, Eltemtek Genel Müdürü Şerif Okluoğlu, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı Strateji Dairesi Başkanı Ömer Sami Yapıcı ve Türkiye’deki Gaz Dağıtım Firma ve Üretici firmaların üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı 80 kişilik bir heyet fuar alanında çeşitli temaslarda bulundu.

 

Başlangıçta Fransız Pavilyonuna gerçekleştirilen ziyaret ile Fransa Başkonsolosluğu Ticaret Müşavirliği - Business France’tan Burhan Çağlar’ın eşliğinde Türk-Fransa Seansı düzenlendi. Türk delegasyonunun oluşumundaki büyük başarıdan dolayı Fransa ilk uluslararası delegasyon seansını Türkiye ile belirledi. Gerçekleştirilen bir saatlik görüşmede öncelikle Gazbir sunumu, ardından Fransız Thinksmargrids derneği sunumu, pavilyon tanıtımı ve karşılıklı plaket takdim töreni gerçekleştirildi.

 

Daha sonra, fuar alanında stand açan Türk firmalarından; BAŞARSOFT (MAPSIS), BAYLAN, ECLIPSE, KLEMSAN, LUNA, VHS – AKSES, FRS GAZ standlarına ziyaretler gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.