EPİAŞ, 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta Gerçekleştirilecek

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 10:03, Güncelleme: 06.03.2020 - 10:03 2991+ kez okundu.
 

EPİAŞ, 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta Gerçekleştirilecek

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ), 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş.’den (EPİAŞ), 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili davette şu bilgiler verildi: "Yönetim Kurulumuzun 21 Şubat 2020 tarihinde almış olduğu 10 Nolu  karar gereği  Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı,  ekteki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 27 Mart 2020 tarihinde,  saat: 14:30’da, Şirket Merkezimiz olan Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak F2 Blok No:1/F Sarıyer/İstanbul adresinde yapılacaktır.   Genel kurul toplantısına bütün pay sahiplerinin katılma hakkı  vardır. Pay sahipleri genel kurul toplantısına bizzat kendileri  katılabilecekleri gibi pay sahibi olan veya olmayan üçüncü bir kişiyi  de vekil tayin edebilirler. Vekilin birden fazla pay sahibini temsilen  oy kullanması da mümkündür.   Tüzel kişi pay sahipleri  genel kurul toplantısında, kendilerini  temsile yetkiyi tevsik eden noter tasdikli imza sirkülerini veyahut  ekteki örneğe uygun olarak hazırlanan ve noter tarafından tasdik  edilmiş vekâletnameyi ibraz eden gerçek kişiler tarafından temsil  olunur. Tüzel kişiler adına vekâlet verenlerin tüzel kişi adına  vekâlet verebilecekleri hususunda imza sirküleri ile yetkilendirilmiş  olmaları gereklidir. Ayrıca, temsilcilerin hazır bulunanlar listesini  imzalayabilmeleri için resmi makamlardan alınmış üzerinde fotoğraf ve  vatandaşlık numarası bulunan nüfuz cüzdanı, ehliyet veya pasaport  belgelerinden birini göstermeleri zorunludur.   Şirketimizin 2019 yılına  ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tabloları, yönetim kurulu  faaliyet raporu, yönetim kurulunun kar dağıtım önerisi, yönetim  kurulunun Vadeli Elektrik Piyasası İşletim Usul ve Esasları kapsamında EPİAŞ temerrüt yönetimi katkısı taahhüt tutarı önerisi ile diğer bilgi  ve belgeler Şirketimizin merkezinde ve kurumsal internet sitesinde (www.epias.com.tr) pay sahiplerinin incelemesine hazır  bulundurulacaktır.   Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin  davet metni 02.03.2020 tarihli 10027 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilmiş olup işbu ilan metninin bir nüshası  tarafınıza gönderilmektedir. Genel Kurul toplantısına katılmak isteyen pay sahiplerinin  toplantı gününde, kimlik kontrollerinin yapılabilmesi için toplantı  saatinden en az bir saat önce toplantı yerine teşrifleri rica olunur."ifadeleri yer aldı.
Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ), 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş.’den (EPİAŞ), 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili davette şu bilgiler verildi: "Yönetim Kurulumuzun 21 Şubat 2020 tarihinde almış olduğu 10 Nolu  karar gereği  Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı,  ekteki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 27 Mart 2020 tarihinde,  saat: 14:30’da, Şirket Merkezimiz olan Maslak Mahallesi Taşyoncası Sokak F2 Blok No:1/F Sarıyer/İstanbul adresinde yapılacaktır.

 

Genel kurul toplantısına bütün pay sahiplerinin katılma hakkı  vardır. Pay sahipleri genel kurul toplantısına bizzat kendileri  katılabilecekleri gibi pay sahibi olan veya olmayan üçüncü bir kişiyi  de vekil tayin edebilirler. Vekilin birden fazla pay sahibini temsilen  oy kullanması da mümkündür.

 

Tüzel kişi pay sahipleri  genel kurul toplantısında, kendilerini  temsile yetkiyi tevsik eden noter tasdikli imza sirkülerini veyahut  ekteki örneğe uygun olarak hazırlanan ve noter tarafından tasdik  edilmiş vekâletnameyi ibraz eden gerçek kişiler tarafından temsil  olunur. Tüzel kişiler adına vekâlet verenlerin tüzel kişi adına  vekâlet verebilecekleri hususunda imza sirküleri ile yetkilendirilmiş  olmaları gereklidir. Ayrıca, temsilcilerin hazır bulunanlar listesini  imzalayabilmeleri için resmi makamlardan alınmış üzerinde fotoğraf ve  vatandaşlık numarası bulunan nüfuz cüzdanı, ehliyet veya pasaport  belgelerinden birini göstermeleri zorunludur.

 

Şirketimizin 2019 yılına  ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tabloları, yönetim kurulu  faaliyet raporu, yönetim kurulunun kar dağıtım önerisi, yönetim  kurulunun Vadeli Elektrik Piyasası İşletim Usul ve Esasları kapsamında EPİAŞ temerrüt yönetimi katkısı taahhüt tutarı önerisi ile diğer bilgi  ve belgeler Şirketimizin merkezinde ve kurumsal internet sitesinde (www.epias.com.tr) pay sahiplerinin incelemesine hazır  bulundurulacaktır.

 

Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin  davet metni 02.03.2020 tarihli 10027 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilmiş olup işbu ilan metninin bir nüshası  tarafınıza gönderilmektedir. Genel Kurul toplantısına katılmak isteyen pay sahiplerinin  toplantı gününde, kimlik kontrollerinin yapılabilmesi için toplantı  saatinden en az bir saat önce toplantı yerine teşrifleri rica olunur."ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.