google0efc77f1f50706d2.html

Manyas HES İçin 5 Şirketten Teklif Geldi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:09, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:09 2419+ kez okundu.
 

Manyas HES İçin 5 Şirketten Teklif Geldi

Balıkesir'deki Manyas HES için "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesi kapsamında 5 şirket teklifte bulundu.

Balıkesir’deki Manyas HES için "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesi kapsamında 5 şirket teklifte bulundu. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan (ÖİB) yapılan açıklamaya göre; Manyas Hidroelektrik Santrali'nin özelleştirilmesi amacıyla açılan ihalenin önyeterlilik ve teklifi için 13 Kasım 2017 tarih, saat 17:00’a kadar 5 adet teklif alındı. Önyeterlilik ve teklif için başvuran şirketlerin ise şunlar olduğu açıklandı: Dağlıoğlu Yurtiçi ve Uluslararası Nakliye, Kömür Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Samsun Makina Sanayi A.Ş. , Aria Teknoloji Yatırımlar A.Ş. Ortak Girişim Grubu , Babacan Girişim Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Akay İnşaat A.Ş. - Tayfurlar Enerji Elektrik Üretim A.Ş..
Balıkesir'deki Manyas HES için "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesi kapsamında 5 şirket teklifte bulundu.

Balıkesir’deki Manyas HES için "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesi ihalesi kapsamında 5 şirket teklifte bulundu.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan (ÖİB) yapılan açıklamaya göre; Manyas Hidroelektrik Santrali'nin özelleştirilmesi amacıyla açılan ihalenin önyeterlilik ve teklifi için 13 Kasım 2017 tarih, saat 17:00’a kadar 5 adet teklif alındı. Önyeterlilik ve teklif için başvuran şirketlerin ise şunlar olduğu açıklandı: Dağlıoğlu Yurtiçi ve Uluslararası Nakliye, Kömür Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Samsun Makina Sanayi A.Ş. , Aria Teknoloji Yatırımlar A.Ş. Ortak Girişim Grubu , Babacan Girişim Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Akay İnşaat A.Ş. - Tayfurlar Enerji Elektrik Üretim A.Ş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.