google0efc77f1f50706d2.html

Danfoss Verimliliği Artırmak İçin Visedo Oy'u Satın Aldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:08, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:08 2324+ kez okundu.
 

Danfoss Verimliliği Artırmak İçin Visedo Oy'u Satın Aldı

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği şireti Danfoss, arazi ve marin pazarlarında elekrik alanında çalışan Visedo Oy şirketini satın aldı.

Danimarka merkezli Danfoss, arazi ve marin pazarları için elektrik çözümler sunan merkezi Finlandiya’nın Lappeenranta kentinde bulunan Visedo Oy şirketini satın aldı. Danfoss bu a, elektrikli çözümlerde emisyon ve kirliliği azaltarak verimliliği artırmaya yönelik artan müşterileri talebine cevap vermeyi hedefliyor. Bu satın alma, dünya genelindeki tüm Visedo iştirakleri ile genel merkez Lappeenranta'da bulunan üretim tesisini kapsıyor. Danfoss Güç Çözümleri Başkanı Eric Alström, “Bu satın alma ile Danfoss ve Danfoss Güç Çözümlerini daha da güçlü bir konuma getiriyoruz. Danfoss, bu satın almanın ardından sektördeki konumunu daha da güçlendirmek için elektrifikasyona yatırım yapmaya devam edecek.” dedi. Danfoss Başkanı ve CEO'su Kim Fausing ise, “Elektrifikasyon, çok büyük potansiyele sahip hızla gelişen bir alan. Yeni ve yenilikçi teknolojilere sahip olmak büyümeye olan yatırımımızın önemli bir parçası; bu nedenle müthiş Visedo ekibinin Danfoss'a ve geleceğe olan yolculuğumuza katılmasından dolayı heyecanlıyım” ifadelerini kullandı. Visedo şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tuomo Rönkkö şuşekilde konuştu; “Bu başarı hikayesi, yatırımcıların uzun vadeli taahhüdü ve şirket için çalışacak en iyi uzmanları bulma becerisine dayanmaktadır”.
Isıtma, soğutma ve güç elektroniği şireti Danfoss, arazi ve marin pazarlarında elekrik alanında çalışan Visedo Oy şirketini satın aldı.

Danimarka merkezli Danfoss, arazi ve marin pazarları için elektrik çözümler sunan merkezi Finlandiya’nın Lappeenranta kentinde bulunan Visedo Oy şirketini satın aldı. Danfoss bu a, elektrikli çözümlerde emisyon ve kirliliği azaltarak verimliliği artırmaya yönelik artan müşterileri talebine cevap vermeyi hedefliyor. Bu satın alma, dünya genelindeki tüm Visedo iştirakleri ile genel merkez Lappeenranta'da bulunan üretim tesisini kapsıyor.

Danfoss Güç Çözümleri Başkanı Eric Alström, “Bu satın alma ile Danfoss ve Danfoss Güç Çözümlerini daha da güçlü bir konuma getiriyoruz. Danfoss, bu satın almanın ardından sektördeki konumunu daha da güçlendirmek için elektrifikasyona yatırım yapmaya devam edecek.” dedi.

Danfoss Başkanı ve CEO'su Kim Fausing ise, “Elektrifikasyon, çok büyük potansiyele sahip hızla gelişen bir alan. Yeni ve yenilikçi teknolojilere sahip olmak büyümeye olan yatırımımızın önemli bir parçası; bu nedenle müthiş Visedo ekibinin Danfoss'a ve geleceğe olan yolculuğumuza katılmasından dolayı heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Visedo şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tuomo Rönkkö şuşekilde konuştu; “Bu başarı hikayesi, yatırımcıların uzun vadeli taahhüdü ve şirket için çalışacak en iyi uzmanları bulma becerisine dayanmaktadır”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.