Astor Enerji’ den Sosyal Sorumluluğa Yenilikçi Yaklaşım

ŞİRKET 26.04.2024 - 15:26, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:33 2686 kez okundu.
 

Astor Enerji’ den Sosyal Sorumluluğa Yenilikçi Yaklaşım

Astor Enerji A.Ş., topluma katkı sağlama misyonu doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şirket, bu yönüyle misyonunu bir adım öteye taşıyarak Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Yaklaşık 80 öğrencinin katıldığı etkinlik kapsamında, öğrencilere özel sinema salonu kiralanarak onlara keyifli bir film gösterimi sunuldu. Bu etkinlik ile birlikte Astor Enerji A.Ş., her ay farklı bir etkinlik düzenleyerek bu duyarlılık projesinin devamlılığını sağlamayı hedefliyor… Etkinliğe; Bakım evinin müdürü, öğretmenler, Astor Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Aleyna Geçgel, Kurumsal İletişim Departmanı çalışanları ve öğrenciler katılım sağladı. Etkinlik kapsamında öğrencilere hediyeler dağıtılırken, önümüzdeki aylarda da benzer sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği belirtildi. “Toplumun Farklı Kesimlerinde Pozitif Etkiler Yaratmayı Hedefliyoruz” Astor Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Aleyna Geçgel, önümüzdeki ay planlanan köy okulu ve huzur evi projeleriyle de toplumsal fayda odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak; “Biz Astor Enerji olarak sadece enerji sektöründe değil, topluma ve çevreye karşı da sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencileri için düzenlediğimiz bu etkinlik, onların hayatlarına biraz olsun renk katmak ve onlara güzel anılar biriktirmeleri için bir fırsat sunmak amacıyla gerçekleşti. Bu tür etkinliklerin devamlılığını sağlamak, kurum olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirme konusundaki kararlılığımızı göstermek adına önemli. Şirket olarak, topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmenin önemini biliyoruz. Yeni projelerimizle, toplumun farklı kesimlerine dokunarak pozitif etkiler yaratmayı amaçlıyoruz. Köy okulu desteği ve huzur evi ziyareti projelerimizle, eğitim ve yaşlılık alanlarında da topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu projelerin başarılı bir şekilde hayata geçmesini ve toplumumuz için faydalı olmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.
Astor Enerji A.Ş., topluma katkı sağlama misyonu doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şirket, bu yönüyle misyonunu bir adım öteye taşıyarak Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Yaklaşık 80 öğrencinin katıldığı etkinlik kapsamında, öğrencilere özel sinema salonu kiralanarak onlara keyifli bir film gösterimi sunuldu. Bu etkinlik ile birlikte Astor Enerji A.Ş., her ay farklı bir etkinlik düzenleyerek bu duyarlılık projesinin devamlılığını sağlamayı hedefliyor…

Etkinliğe; Bakım evinin müdürü, öğretmenler, Astor Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Aleyna Geçgel, Kurumsal İletişim Departmanı çalışanları ve öğrenciler katılım sağladı. Etkinlik kapsamında öğrencilere hediyeler dağıtılırken, önümüzdeki aylarda da benzer sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği belirtildi.

“Toplumun Farklı Kesimlerinde Pozitif Etkiler Yaratmayı Hedefliyoruz”

Astor Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Aleyna Geçgel, önümüzdeki ay planlanan köy okulu ve huzur evi projeleriyle de toplumsal fayda odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak; “Biz Astor Enerji olarak sadece enerji sektöründe değil, topluma ve çevreye karşı da sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencileri için düzenlediğimiz bu etkinlik, onların hayatlarına biraz olsun renk katmak ve onlara güzel anılar biriktirmeleri için bir fırsat sunmak amacıyla gerçekleşti. Bu tür etkinliklerin devamlılığını sağlamak, kurum olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirme konusundaki kararlılığımızı göstermek adına önemli. Şirket olarak, topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmenin önemini biliyoruz. Yeni projelerimizle, toplumun farklı kesimlerine dokunarak pozitif etkiler yaratmayı amaçlıyoruz. Köy okulu desteği ve huzur evi ziyareti projelerimizle, eğitim ve yaşlılık alanlarında da topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu projelerin başarılı bir şekilde hayata geçmesini ve toplumumuz için faydalı olmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.