google0efc77f1f50706d2.html

2. Elektrikli Araçlar Zirvesi 1 Aralık'ta Gerçekleşecek

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:08, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:08 3160+ kez okundu.
 

2. Elektrikli Araçlar Zirvesi 1 Aralık'ta Gerçekleşecek

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 2. Elektrikli Araçlar Zirvesi, 1 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

İTÜ öğrencileri tarafından Temsa ve AVL sponsorluğunda düzenlenen 2. Elektrikli Araçlar Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün 1 Aralık 2017 tarihinde yapılacak etkinliği kapsamında, Temsa tarafından da bir workshop gerçekleştirileceği kaydedildi. Geçen sene yapılan Elektrikli Araçlar Zirvesi'nde, 700-800 arasında katılımcı yer almıştı Bu yılki etkinlikte katılımcılara DMA firması tarafından araç sürüş deneyimi imkanı da sunulacağı belirtildi. Etkinlikte İTÜ’nün yanı sıra diğer üniversite takımları da elektrikli araçlarını tanıtacak. 
İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 2. Elektrikli Araçlar Zirvesi, 1 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

İTÜ öğrencileri tarafından Temsa ve AVL sponsorluğunda düzenlenen 2. Elektrikli Araçlar Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. Elektrik Mühendisliği Kulübü’nün 1 Aralık 2017 tarihinde yapılacak etkinliği kapsamında, Temsa tarafından da bir workshop gerçekleştirileceği kaydedildi.

Geçen sene yapılan Elektrikli Araçlar Zirvesi'nde, 700-800 arasında katılımcı yer almıştı Bu yılki etkinlikte katılımcılara DMA firması tarafından araç sürüş deneyimi imkanı da sunulacağı belirtildi.

Etkinlikte İTÜ’nün yanı sıra diğer üniversite takımları da elektrikli araçlarını tanıtacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.