Zorlu Enerji’nin Tüm Santralleri ‘TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ Aldı

ŞİRKET 06.04.2021 - 11:25, Güncelleme: 16.04.2021 - 10:12 3723+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji’nin Tüm Santralleri ‘TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ Aldı

TSE’nin Sanayi Kuruluşları için yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu referans alan Zorlu Enerji, tüm santrallerinde ‘’TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’’ aldı.

Küresel bir sağlık krizine dönüşen COVID-19 salgını, iş yapış biçimlerimizden günlük rutinlerimize, sosyal hayatımızdan alışveriş alışkanlıklarımıza kadar hayatımızın her aşamasını etkilemeye devam ediyor. Bireysel olarak alınan önlemlerin yanı sıra şirketler de çalışanlarını ve müşterilerini salgından koruyabilmek adına birtakım uygulamalar geliştiriyor. Pandemi döneminde, sağlıktan sonra hizmet kalitesinin ve sürekliliğinin en çok öne çıktığı sektörlerden biri de enerji oldu. Bu doğrultuda topluma kesintisiz enerji sunmak üzere hedef koyan Zorlu Enerji, salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte iş sağlığı güvenliği çerçevesinde çalışanlarının sağlığını korumak için aldığı önlemleri de taviz vermeden uygulamaya devam ediyor. Tüm santrallerinde aldığı önlemlerde TSE’nin sanayi kuruluşları için yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu referans alan Zorlu Enerji, aldığı bu önlemlerin yerinde denetlenmesi ve değerlendirilmesi için Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) “COVID-19 Güvenli Üretim Sertifikası”na başvuru yaparak Eskişehir Beyköy HES (Hidroelektrik Santrali), Rize İkizdere HES, Erzurum Kuzgun HES, Erzincan Tercan HES, Kars Çıldır HES, Bursa Termik, Lüleburgaz Termik, Osmaniye RES (Rüzgar Enerji Santrali), Manisa Alaşehir ve Denizli Kızıldere Jeotermal Enerji Santrallerinde TSE Denetçileri tarafından yapılan denetimler sonrası, “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Sertifikası”nı almaya hak kazandı.  
TSE’nin Sanayi Kuruluşları için yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu referans alan Zorlu Enerji, tüm santrallerinde ‘’TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’’ aldı.

Küresel bir sağlık krizine dönüşen COVID-19 salgını, iş yapış biçimlerimizden günlük rutinlerimize, sosyal hayatımızdan alışveriş alışkanlıklarımıza kadar hayatımızın her aşamasını etkilemeye devam ediyor. Bireysel olarak alınan önlemlerin yanı sıra şirketler de çalışanlarını ve müşterilerini salgından koruyabilmek adına birtakım uygulamalar geliştiriyor.

Pandemi döneminde, sağlıktan sonra hizmet kalitesinin ve sürekliliğinin en çok öne çıktığı sektörlerden biri de enerji oldu. Bu doğrultuda topluma kesintisiz enerji sunmak üzere hedef koyan Zorlu Enerji, salgının ülkemizde görülmesiyle birlikte iş sağlığı güvenliği çerçevesinde çalışanlarının sağlığını korumak için aldığı önlemleri de taviz vermeden uygulamaya devam ediyor. Tüm santrallerinde aldığı önlemlerde TSE’nin sanayi kuruluşları için yayınladığı Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nu referans alan Zorlu Enerji, aldığı bu önlemlerin yerinde denetlenmesi ve değerlendirilmesi için Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) “COVID-19 Güvenli Üretim Sertifikası”na başvuru yaparak Eskişehir Beyköy HES (Hidroelektrik Santrali), Rize İkizdere HES, Erzurum Kuzgun HES, Erzincan Tercan HES, Kars Çıldır HES, Bursa Termik, Lüleburgaz Termik, Osmaniye RES (Rüzgar Enerji Santrali), Manisa Alaşehir ve Denizli Kızıldere Jeotermal Enerji Santrallerinde TSE Denetçileri tarafından yapılan denetimler sonrası, “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.