Viranşehir Belediyesi GES İle Elektrik Üretecek

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 3569+ kez okundu.
 

Viranşehir Belediyesi GES İle Elektrik Üretecek

Viranşehir Belediyesi, güneş enerji sistemi için Karacadağ Kalkınma Ajansı ile hibe desteği protokolü imzaladı.

Viranşehir Belediye spor kompleksi çatısında güneş enerjisi ile elektrik üretimi için Karacadağ Kalkınma Ajansı ile 556.458 Bin hibe desteği protokolü imzaladı. Diyarbakır’da düzenlenen protokol imzalama törenine, KKA Genel Sekreteri Hasan Maral, Viranşehir Belediye Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ve İnşaat Mühendisi Mehmet Nuri Çiftçi katıldı. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, KKA Ajansı ile Elektrik üretimi için hibe desteği protokol imzaladıklarını belirterek, İlçeye güneş enerjisi üretimi için kurulacak sistem ile Belediye olarak ciddi adımlar atmayı hedeflediklerini söyledi. Hibe desteğinde emeği geçen herkese teşekkür eden Çimşit, En kısa sürede ihale yapılarak gerekli çalışmaların yürütüleceğini kaydetti.
Viranşehir Belediyesi, güneş enerji sistemi için Karacadağ Kalkınma Ajansı ile hibe desteği protokolü imzaladı.

Viranşehir Belediye spor kompleksi çatısında güneş enerjisi ile elektrik üretimi için Karacadağ Kalkınma Ajansı ile 556.458 Bin hibe desteği protokolü imzaladı.

Diyarbakır’da düzenlenen protokol imzalama törenine, KKA Genel Sekreteri Hasan Maral, Viranşehir Belediye Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ve İnşaat Mühendisi Mehmet Nuri Çiftçi katıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, KKA Ajansı ile Elektrik üretimi için hibe desteği protokol imzaladıklarını belirterek, İlçeye güneş enerjisi üretimi için kurulacak sistem ile Belediye olarak ciddi adımlar atmayı hedeflediklerini söyledi.

Hibe desteğinde emeği geçen herkese teşekkür eden Çimşit, En kısa sürede ihale yapılarak gerekli çalışmaların yürütüleceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler