TOTAL Oil Türkiye'ye Viyana'da 5 Ödül Birden Aldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2019 - 14:37, Güncelleme: 24.10.2019 - 14:37 2010+ kez okundu.
 

TOTAL Oil Türkiye'ye Viyana'da 5 Ödül Birden Aldı

Türkiye'nin akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, pazarlama dünyasının saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 5 ödül birden kazandı.

Türkiye'nin akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye,  pazarlama dünyasının saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 5 ödül birden kazandı. "İki Elin Enerjisi Güzel" ve "Türkiye'nin Enerjisi Güzel" projeleriyle katıldığı her  kategoride ödül kazanan Total Oil Türkiye, Kurumsal Sosyal Sorumluluk  ve Marka Yenileme kategorilerinde birinci seçilerek "Altın Stevie"  ödüllerinin sahibi oldu.    Total Oil Türkiye, 2002'den bu yana düzenlenen ve iş dünyasının en  saygın organizasyonlarından biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde, 2 ayrı projesi ile 5 ödül birden kazandı.  Avusturya'nın Viyana şehrinde düzenlenen ve bu yıl 74 farklı  ülkeden katılımın gerçekleştiği törende Total'in ödüllerini Total Oil Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Egesel ve Total Oil Akaryakıt Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Beril Cabı Günermengi aldı.   TOTAL Oil Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Egesel ödüller  hakkında şu sözleri kaydetti, "Total Oil Türkiye olarak, Demirören Grubu'nun tüm şirketlerinde olduğu gibi bizler, ülkemize değer katmak  ve insanımıza hak ettiği en iyi ürün ve hizmetleri sunmak için   çalışıyoruz. "Türkiye'nin Enerjisi Güzel" kampanyası ve devamında  işitme engellilere yönelik gerçekleştirdiğimiz "İki Elin Enerjisi Güzel" projeleriyle kazandığımız bu ödüller için başta çalışanlarımız  olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.    Total Oil Türkiye'nin 2018 yılında hayata geçirdiği, işitme  engellilere yönelik "İki Elin Enerjisi Güzel" projesi, Topluluk İletişimi alanında "Yılın PR ve İletişim Kampanyası" seçildi ve Altın Stevie Ödülü kazanmaya layık görüldü. Proje ayrıca Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında Yılın PR ve İletişim Kampanyası kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Video kategorisinde Bronz ödüle layık görüldü.   Total Oil Türkiye'nin Altın Stevie Ödülü kazanan diğer projesi ise 2018 Aralık ayında hayata geçirilen "Türkiye'nin Enerjisi Güzel" imaj  kampanyası oldu. "Marka Yenileme / Rebranding" kategorisinde birinci  seçilen ve Altın Stevie Ödülü kazanan kampanya, Total markasının  yenilenme sürecini temsil ediyor. Proje ayrıca, "Yılın Pazarlama Kampanyası - Otomotiv kategorisinde Bronz Stevie Ödülü'ne de layık  görüldü.    
Türkiye'nin akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, pazarlama dünyasının saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 5 ödül birden kazandı.

Türkiye'nin akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye,  pazarlama dünyasının saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde 5 ödül birden kazandı. "İki Elin Enerjisi Güzel" ve "Türkiye'nin Enerjisi Güzel" projeleriyle katıldığı her  kategoride ödül kazanan Total Oil Türkiye, Kurumsal Sosyal Sorumluluk  ve Marka Yenileme kategorilerinde birinci seçilerek "Altın Stevie"  ödüllerinin sahibi oldu. 

 

Total Oil Türkiye, 2002'den bu yana düzenlenen ve iş dünyasının en  saygın organizasyonlarından biri olan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde, 2 ayrı projesi ile 5 ödül birden kazandı.  Avusturya'nın Viyana şehrinde düzenlenen ve bu yıl 74 farklı  ülkeden katılımın gerçekleştiği törende Total'in ödüllerini Total Oil Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Egesel ve Total Oil Akaryakıt Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Beril Cabı Günermengi aldı.

 

TOTAL Oil Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Egesel ödüller  hakkında şu sözleri kaydetti, "Total Oil Türkiye olarak, Demirören Grubu'nun tüm şirketlerinde olduğu gibi bizler, ülkemize değer katmak  ve insanımıza hak ettiği en iyi ürün ve hizmetleri sunmak için   çalışıyoruz. "Türkiye'nin Enerjisi Güzel" kampanyası ve devamında  işitme engellilere yönelik gerçekleştirdiğimiz "İki Elin Enerjisi Güzel" projeleriyle kazandığımız bu ödüller için başta çalışanlarımız  olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi. 

 

Total Oil Türkiye'nin 2018 yılında hayata geçirdiği, işitme  engellilere yönelik "İki Elin Enerjisi Güzel" projesi, Topluluk İletişimi alanında "Yılın PR ve İletişim Kampanyası" seçildi ve Altın Stevie Ödülü kazanmaya layık görüldü. Proje ayrıca Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında Yılın PR ve İletişim Kampanyası kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Video kategorisinde Bronz ödüle layık görüldü.

 

Total Oil Türkiye'nin Altın Stevie Ödülü kazanan diğer projesi ise 2018 Aralık ayında hayata geçirilen "Türkiye'nin Enerjisi Güzel" imaj  kampanyası oldu. "Marka Yenileme / Rebranding" kategorisinde birinci  seçilen ve Altın Stevie Ödülü kazanan kampanya, Total markasının  yenilenme sürecini temsil ediyor. Proje ayrıca, "Yılın Pazarlama Kampanyası - Otomotiv kategorisinde Bronz Stevie Ödülü'ne de layık  görüldü.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.