TOBB Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi Son Düzenlemeleri İstişare Etti

PETROL - LPG 07.04.2021 - 14:05, Güncelleme: 07.04.2021 - 14:05 6670+ kez okundu.
 

TOBB Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi Son Düzenlemeleri İstişare Etti

TOBB Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi, Ahmet Erdem başkanlığında video konferans aracılığıyla gündemdeki konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil ve Meclis Başkanı Ahmet Erdem başkanlığında video konferans aracılığıyla gündemdeki konuları görüşmek üzere bir araya geldi.​ Yakın zaman önce uygulamaya giren tavan fiyat uygulamasına yönelik sektör temsilcileri değerlendirmelerini aktardı. Konuyla ilgili gerçekleştirilecek temasların önemine değinilerek Meclis bünyesinde oluşturulacak bir heyet ile EPDK Başkanının ziyaret edilmesi önerildi. Yasadışı yöntemlerle maliyetin altındaki satışlar konusunda otomasyon sistemine yönelik öneriler paylaşıldı. Atık yağ rafine tesislerinin lisansları konusunda teknik bir çalışma yapılmasının faydalı olacağı belirtildi. Atık Madeni Yağ Yönetmeliği konusunda Bakanlık yetkilileriyle bir toplantı organize edilmesi kararlaştırıldı. Toplantıda Uçucu Organik Bileşikler konusu tekraren ele alınarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine konunun aktarılacağı bir ziyaretin gerçekleştirilmesinde fayda olacağı bildirildi.
TOBB Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi, Ahmet Erdem başkanlığında video konferans aracılığıyla gündemdeki konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil ve Meclis Başkanı Ahmet Erdem başkanlığında video konferans aracılığıyla gündemdeki konuları görüşmek üzere bir araya geldi.​

Yakın zaman önce uygulamaya giren tavan fiyat uygulamasına yönelik sektör temsilcileri değerlendirmelerini aktardı. Konuyla ilgili gerçekleştirilecek temasların önemine değinilerek Meclis bünyesinde oluşturulacak bir heyet ile EPDK Başkanının ziyaret edilmesi önerildi.

Yasadışı yöntemlerle maliyetin altındaki satışlar konusunda otomasyon sistemine yönelik öneriler paylaşıldı. Atık yağ rafine tesislerinin lisansları konusunda teknik bir çalışma yapılmasının faydalı olacağı belirtildi. Atık Madeni Yağ Yönetmeliği konusunda Bakanlık yetkilileriyle bir toplantı organize edilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda Uçucu Organik Bileşikler konusu tekraren ele alınarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine konunun aktarılacağı bir ziyaretin gerçekleştirilmesinde fayda olacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler