Silivri Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Kullanım Başvuruları Uzatıldı

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2019 - 15:44, Güncelleme: 02.12.2019 - 15:44 3100+ kez okundu.
 

Silivri Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Kullanım Başvuruları Uzatıldı

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi için kapasite kullanım başvuruları 25 Aralık'a kadar yapılabilecek.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi'nden yararlanmak üzere, gelecek yıl için  yapılacak kapasite kullanımında, 1 Aralık olan son başvuru tarihi 25 Aralık'a kadar uzatıldı.   Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, BOTAŞ'ın Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi'nden  yararlanmak üzere yapılacak kapasite kullanımında, 2020 yılı  müracaatlarına mahsus olmak üzere son başvuru tarihi 25 Aralık olarak  belirlendi. Daha önce başvuru tarihi 1 Aralık olarak belirlenmişti.   Aynı karara göre, depolama şirketinin başvuru sahiplerine ayırdığı  kapasiteyi bildirmesi için son gün olarak belirlenen 15 Aralık tarihi, 2020 yılı müracaatlarına mahsus olmak üzere 10 Ocak olarak değiştirildi. Söz konusu başvurulara yapılacak tahsisin ardından, atıl bir  kapasite kalması durumunda bu kapasitenin ilan edileceği tarih 1 Ocak 2020'den 22 Ocak'a alındı.  
Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi için kapasite kullanım başvuruları 25 Aralık'a kadar yapılabilecek.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi'nden yararlanmak üzere, gelecek yıl için  yapılacak kapasite kullanımında, 1 Aralık olan son başvuru tarihi 25 Aralık'a kadar uzatıldı.

 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, BOTAŞ'ın Silivri Yer Altı Doğal Gaz Depolama Tesisi'nden  yararlanmak üzere yapılacak kapasite kullanımında, 2020 yılı  müracaatlarına mahsus olmak üzere son başvuru tarihi 25 Aralık olarak  belirlendi. Daha önce başvuru tarihi 1 Aralık olarak belirlenmişti.

 

Aynı karara göre, depolama şirketinin başvuru sahiplerine ayırdığı  kapasiteyi bildirmesi için son gün olarak belirlenen 15 Aralık tarihi, 2020 yılı müracaatlarına mahsus olmak üzere 10 Ocak olarak değiştirildi. Söz konusu başvurulara yapılacak tahsisin ardından, atıl bir  kapasite kalması durumunda bu kapasitenin ilan edileceği tarih 1 Ocak 2020'den 22 Ocak'a alındı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler