Rusya'nın En Verimli Enerji Santrali Enka İnşaat'tan

ŞİRKET 22.01.2021 - 12:34, Güncelleme: 22.01.2021 - 12:37 3437+ kez okundu.
 

Rusya'nın En Verimli Enerji Santrali Enka İnşaat'tan

Enka İnşaat'ın Rusya’nın Zainsk kentinde üstlendiği Zainskaya CCPP projesi tamamlandığında Rusya'nın en verimli enerji santrali olacak.

Enka İnşaat'ın Rusya’nın Zainsk kentinde, anahtar teslimi  yapımını üstlendiği 850 MW kurulu güce sahip olacak Zainskaya CCPP  projesi tamamlandığında Rusya Federasyonu’nun en verimli enerji  santrali olacak. Enka İnşaat'ın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede "Enerji santralleri tasarımı, inşası ve işletmesinde dünya liderleri  arasında olan ENKA, 1970 yılından beri kurulu gücü 22 bin MW üzerinde  elektrik santrali projelerine imza atmıştır. Uluslararası ESG  standartları, yüksek kalite ve iş güvenliği politikaları dikkate  alınarak tamamlanan bu projeler  bulundukları coğrafyalardaki enerji  ihtiyacını gidermiş, yerel ekonomiyi kalkındırmış ve ülkeleri  geliştirmiştir. Bu doğrultuda, Rusya’nın Zainsk kentinde, anahtar  teslimi yapımını üstlendiğimiz 850 MW kurulu güce sahip olacak. Zainskaya CCPP projesi tamamlandığında Rusya Federasyonu’nun en  verimli enerji santrali olacaktır. Proje konfigürasyonu 1x1x1 olarak  tasarlanmış  1 adet GE 9HA.02 gaz türbini, 1 adet GE D650 buhar  türbini ve 1 adet 3 basınçlı kazandan oluşmaktadır." denildi.
Enka İnşaat'ın Rusya’nın Zainsk kentinde üstlendiği Zainskaya CCPP projesi tamamlandığında Rusya'nın en verimli enerji santrali olacak.

Enka İnşaat'ın Rusya’nın Zainsk kentinde, anahtar teslimi  yapımını üstlendiği 850 MW kurulu güce sahip olacak Zainskaya CCPP  projesi tamamlandığında Rusya Federasyonu’nun en verimli enerji  santrali olacak.

Enka İnşaat'ın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede " Enerji santralleri tasarımı, inşası ve işletmesinde dünya liderleri  arasında olan ENKA, 1970 yılından beri kurulu gücü 22 bin MW üzerinde  elektrik santrali projelerine imza atmıştır. Uluslararası ESG  standartları, yüksek kalite ve iş güvenliği politikaları dikkate  alınarak tamamlanan bu projeler  bulundukları coğrafyalardaki enerji  ihtiyacını gidermiş, yerel ekonomiyi kalkındırmış ve ülkeleri  geliştirmiştir. Bu doğrultuda, Rusya’nın Zainsk kentinde, anahtar  teslimi yapımını üstlendiğimiz 850 MW kurulu güce sahip olacak. Zainskaya CCPP projesi tamamlandığında Rusya Federasyonu’nun en  verimli enerji santrali olacaktır. Proje konfigürasyonu 1x1x1 olarak  tasarlanmış  1 adet GE 9HA.02 gaz türbini, 1 adet GE D650 buhar  türbini ve 1 adet 3 basınçlı kazandan oluşmaktadır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.