Petrol Ofisi Sosyal Lig’e Vega Digital Awards’tan 7 ödül

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 10:42, Güncelleme: 21.08.2020 - 10:42 2961+ kez okundu.
 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’e Vega Digital Awards’tan 7 ödül

2019-2020 sezonunda 2 milyon kullanıcıya ulaşan Petrol Ofisi Sosyal Lig, International Awards Associates’ın (IAA) düzenlediği ‘Vega Digital Awards 2020- Vega Dijital Ödülleri’nde 7 ödül aldı.

Küresel çaptaki dijital yaratıcıların; olağanüstü performanslarını, yeteneklerini ve çabalarını tanımak, onurlandırmak amacıyla International Awards Associates (IAA) tarafından düzenlenen ‘Vega Digital Awards 2020 – Vega Dijital Ödülleri’nin kazanları belli oldu. Fantezi futbol oyun kültürünü Türkiye’ye taşıyan Petrol Ofisi Sosyal Lig, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllere damgasını vurdu. Ceyla Büyükuzun, Merve Toy, Emek Ege, Mehmet Ayan, Okay Karacan, Uğur Karakullukçu gibi Türkiye’nin önde gelen spor yorumcuları ile ünlü YouTuber Educatedear’ın da yer aldığı Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu sezon 2 milyon kullanıcıya ulaştı ve önemli bir iletişim başarısı yakaladı.   Dünyanın önde gelen dijital ve reklam profesyonellerinden oluşan Vega Dijital Ödülleri jürisi tarafından değerlendirilen Petrol Ofisi Sosyal Lig’in iletişim başarısı, farklı kategorilerde 3 birincilik, 3 ikincilik ve 1 de üçüncülük ödülüne layık bulundu. Geçen yıl çok sayıda ödül aldığı organizasyonda bu yıl da 7 ödül almayı başaran Petrol Ofisi Sosyal Lig’in ödül aldığı kategori ve alanlar ise şöyle; ‘Video Mecraları’ kategorisi; ‘Oyun’ ve ‘Fenomen Kullanımı’ alanları ile ‘Sosyal Kampanyalar’ kategorisi; ‘Oyun/Oyunlu İçerik’ alanlarında 1’incilik (Canopus), ‘Dijital Pazarlama’ kategorisi; ‘Entegre Kampanyalar’ ve ‘Oyun/Uygulama’ alanları ile ‘Sosyal İçerik Pazarlama’ kategorisi; ‘Oyun/Oyunlu İçerik’ alanlarında 2’ncilik (Centauri), ‘Sosyal Kampanyalar’ kategorisi; ‘Spor’ alanında da 3’üncülük (Arcturus).   34 hafta boyunca kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonunda ulaştığı toplam 2 milyon kullanıcı sayısı ile kendi rekorunu daha da geliştirmişti. Birbirinden değerli ödüllerin dağıtıldığı sezon sonunda ise, toplam 3.760 puan ile genel klasmanda birinci sırayı alan Mahmut Düzcan büyük ödül olan son model KIA Stonic’in sahibi oldu. Ayrıca toplam 34 Samsung Galaxy S10, 1 milyon TL değerinde yakıt hediye edilen Sosyal Lig’de, 3 kişi de 15’er bin TL’lik seyahat çeki kazandı. Yeni sezonda futbol tutkusunu haftanın her gününe taşımayı hedefleyen Petrol Ofisi Sosyal Lig, yine birbirinden cazip hediyeleri ve farklı sürprizleri ile sporseverlerin 1 numaralı tercihi olmaya devam edecek.
2019-2020 sezonunda 2 milyon kullanıcıya ulaşan Petrol Ofisi Sosyal Lig, International Awards Associates’ın (IAA) düzenlediği ‘Vega Digital Awards 2020- Vega Dijital Ödülleri’nde 7 ödül aldı.

Küresel çaptaki dijital yaratıcıların; olağanüstü performanslarını, yeteneklerini ve çabalarını tanımak, onurlandırmak amacıyla International Awards Associates (IAA) tarafından düzenlenen ‘Vega Digital Awards 2020 – Vega Dijital Ödülleri’nin kazanları belli oldu. Fantezi futbol oyun kültürünü Türkiye’ye taşıyan Petrol Ofisi Sosyal Lig, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüllere damgasını vurdu. Ceyla Büyükuzun, Merve Toy, Emek Ege, Mehmet Ayan, Okay Karacan, Uğur Karakullukçu gibi Türkiye’nin önde gelen spor yorumcuları ile ünlü YouTuber Educatedear’ın da yer aldığı Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu sezon 2 milyon kullanıcıya ulaştı ve önemli bir iletişim başarısı yakaladı.

 

Dünyanın önde gelen dijital ve reklam profesyonellerinden oluşan Vega Dijital Ödülleri jürisi tarafından değerlendirilen Petrol Ofisi Sosyal Lig’in iletişim başarısı, farklı kategorilerde 3 birincilik, 3 ikincilik ve 1 de üçüncülük ödülüne layık bulundu. Geçen yıl çok sayıda ödül aldığı organizasyonda bu yıl da 7 ödül almayı başaran Petrol Ofisi Sosyal Lig’in ödül aldığı kategori ve alanlar ise şöyle; ‘Video Mecraları’ kategorisi; ‘Oyun’ ve ‘Fenomen Kullanımı’ alanları ile ‘Sosyal Kampanyalar’ kategorisi; ‘Oyun/Oyunlu İçerik’ alanlarında 1’incilik (Canopus), ‘Dijital Pazarlama’ kategorisi; ‘Entegre Kampanyalar’ ve ‘Oyun/Uygulama’ alanları ile ‘Sosyal İçerik Pazarlama’ kategorisi; ‘Oyun/Oyunlu İçerik’ alanlarında 2’ncilik (Centauri), ‘Sosyal Kampanyalar’ kategorisi; ‘Spor’ alanında da 3’üncülük (Arcturus).

 

34 hafta boyunca kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonunda ulaştığı toplam 2 milyon kullanıcı sayısı ile kendi rekorunu daha da geliştirmişti. Birbirinden değerli ödüllerin dağıtıldığı sezon sonunda ise, toplam 3.760 puan ile genel klasmanda birinci sırayı alan Mahmut Düzcan büyük ödül olan son model KIA Stonic’in sahibi oldu. Ayrıca toplam 34 Samsung Galaxy S10, 1 milyon TL değerinde yakıt hediye edilen Sosyal Lig’de, 3 kişi de 15’er bin TL’lik seyahat çeki kazandı. Yeni sezonda futbol tutkusunu haftanın her gününe taşımayı hedefleyen Petrol Ofisi Sosyal Lig, yine birbirinden cazip hediyeleri ve farklı sürprizleri ile sporseverlerin 1 numaralı tercihi olmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.