Pegi Teknik Stantları Yoğun İlgi Gördü

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 3527+ kez okundu.
 

Pegi Teknik Stantları Yoğun İlgi Gördü

Pegi Teknik Tüyap Fuar Merkezinde 16-19 Mart tarihlerinde REW İstanbul 2017 ve 30 Mart 2 Nisan tarihleri arasında Petroleum Istanbul-Gas&Power Network 2017 fuarlarına katıldı. Sektör temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği fuarlarda Pegi Teknik, standında birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Petroleum Istanbul - Gas & Power Network 2017 fuarına; İstanbul Valisi Vasip Şahin, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı Hamdi Bildirici, Petrol Piyasası Dairesi Başkanı Abdullah İnce, Denetim Dairesi Başkanı Yılmaz Tamer, İGDAŞ eski Genel Müdürü Bilal Aslan özel olarak PEGİ TEKNİK standına görüşme ve ziyarette bulundular. Doğal gaz dağıtım şirketleri yetkilileri, çeşitli ülkelerin ticari ateşeleri, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi öğrenci ve öğretim görevlileri, çeşitli belediyelere ait yetkililer, yurt içi ve yurt dışı endüstriyel tesislere ait üst düzey görevliler ve yöneticiler stant ziyaretinde bulunarak karşılıklı işbirliği görüşmeleri ve bilgi paylaşımında bulundular. Gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Pegi Teknik Genel Müdürü Hakan Kızılören, “Bulunduğumuz sektörlere katma değer sağlayan organizasyonlara destek veriyoruz. Bu tür organizasyonlar sayesinde sektör temsilcileri ile bir araya gelme imkanı buluyoruz. Pegi Teknik olarak her zaman kaliteli hizmet anlayışımız ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Pegi Teknik Genel Müdürü Hakan Kızılören, “Petroleum Istanbul-Gas&Power Network 2017 fuarında özellikle 81 ilimizde doğal gaz kullanımına yönelik hedefe ulaşıldığına vurgu yapmak istedik. Bu alanda yürütülen politikalar sayesinde bu hedefe varılmıştır; İstikrarlı, mali açıdan güçlü, şeffaf, yeterli, kaliteli, düşük maliyetli, çevreyle uyumlu, devamlı denetim ve kontrolde süreklilik ilkeleri ile bu amaca ulaşılmıştır. Bizlerde bu fuarda EPDK ilkelerimizi Ülkemiz sathına gururla yaymış bulunmaktayız. PEGİ TEKNİK olarak 28 dağıtım bölgesi diğer bir ifadeyle 34 il merkezinde kontrollük görevi yaparak 81 il hedefine varılmasında kendi boyutumuzda katkı yapmış olmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu. Pegi Teknik Hakkında PEGİ Teknik Enerji Sistemleri Müh. Müş. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 01.11.2000 tarihinde kurulmuştur. Türkiye genelinde 34 il ve 128 ilçe merkezinde doğal gaz dağıtım şebekesi kontrollük çalışmalarına halen devam edilmektedir. Bunun yanı sıra akredite muayene hizmetleri, çevre danışmanlık hizmetleri, inşaat müşavirlik hizmetleri, endüstriyel tesisler doğal gaz tesisat müşavirliği ve gaz dağıtım şebekesi işletme hizmetleri de yürütülmektedir.
Pegi Teknik Tüyap Fuar Merkezinde 16-19 Mart tarihlerinde REW İstanbul 2017 ve 30 Mart 2 Nisan tarihleri arasında Petroleum Istanbul-Gas&Power Network 2017 fuarlarına katıldı. Sektör temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği fuarlarda Pegi Teknik, standında birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Petroleum Istanbul - Gas & Power Network 2017 fuarına; İstanbul Valisi Vasip Şahin, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı Hamdi Bildirici, Petrol Piyasası Dairesi Başkanı Abdullah İnce, Denetim Dairesi Başkanı Yılmaz Tamer, İGDAŞ eski Genel Müdürü Bilal Aslan özel olarak PEGİ TEKNİK standına görüşme ve ziyarette bulundular. Doğal gaz dağıtım şirketleri yetkilileri, çeşitli ülkelerin ticari ateşeleri, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi öğrenci ve öğretim görevlileri, çeşitli belediyelere ait yetkililer, yurt içi ve yurt dışı endüstriyel tesislere ait üst düzey görevliler ve yöneticiler stant ziyaretinde bulunarak karşılıklı işbirliği görüşmeleri ve bilgi paylaşımında bulundular.

Gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Pegi Teknik Genel Müdürü Hakan Kızılören, “Bulunduğumuz sektörlere katma değer sağlayan organizasyonlara destek veriyoruz. Bu tür organizasyonlar sayesinde sektör temsilcileri ile bir araya gelme imkanı buluyoruz. Pegi Teknik olarak her zaman kaliteli hizmet anlayışımız ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Pegi Teknik Genel Müdürü Hakan Kızılören, “Petroleum Istanbul-Gas&Power Network 2017 fuarında özellikle 81 ilimizde doğal gaz kullanımına yönelik hedefe ulaşıldığına vurgu yapmak istedik. Bu alanda yürütülen politikalar sayesinde bu hedefe varılmıştır; İstikrarlı, mali açıdan güçlü, şeffaf, yeterli, kaliteli, düşük maliyetli, çevreyle uyumlu, devamlı denetim ve kontrolde süreklilik ilkeleri ile bu amaca ulaşılmıştır. Bizlerde bu fuarda EPDK ilkelerimizi Ülkemiz sathına gururla yaymış bulunmaktayız.

PEGİ TEKNİK olarak 28 dağıtım bölgesi diğer bir ifadeyle 34 il merkezinde kontrollük görevi yaparak 81 il hedefine varılmasında kendi boyutumuzda katkı yapmış olmanın sevincini yaşıyoruz” diye konuştu.

Pegi Teknik Hakkında

PEGİ Teknik Enerji Sistemleri Müh. Müş. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 01.11.2000 tarihinde kurulmuştur. Türkiye genelinde 34 il ve 128 ilçe merkezinde doğal gaz dağıtım şebekesi kontrollük çalışmalarına halen devam edilmektedir.

Bunun yanı sıra akredite muayene hizmetleri, çevre danışmanlık hizmetleri, inşaat müşavirlik hizmetleri, endüstriyel tesisler doğal gaz tesisat müşavirliği ve gaz dağıtım şebekesi işletme hizmetleri de yürütülmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.