OYAK, Total ve Moil için Demirören Holding ile Görüşmelere Başladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2019 - 09:42, Güncelleme: 04.11.2019 - 10:00 3201+ kez okundu.
 

OYAK, Total ve Moil için Demirören Holding ile Görüşmelere Başladı

OYAK, akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketleri ile operasyonlarını satın almak için Demirören Holding ile görüşmelerin başlandığını duyurdu.

OYAK, akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketleri ile operasyonlarını  satın almak için Demirören Holding ile görüşmelerin başlandığını  duyurdu. ‘Yeni sektörlere odaklanarak sürdürülebilir büyüme’  stratejisine sahip OYAK, şirketlerde kapsamlı incelemelerde bulunacak.   Mesleki emeklilik fonu OYAK, akaryakıt ve  otogaz operasyonlarını  satın almak üzere Demirören Holding ile  görüşmelere başladığını   açıkladı. Yapılan açıklamaya göre  TOTAL Oil Türkiye ve Moil  şirketlerinde yaklaşık 900 istasyon ile faaliyet  gösteren Demirören   Holding ile masaya oturan OYAK, satın alma için  kapsamlı inceleme sürecini (due diligence) başlattı.    Kaynakların verimli kullanılması, varlıklardan sürdürülebilir  maksimum getiri elde edilmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunma  hedefi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten OYAK Genel MüdürüSüleyman Savaş Erdem  “Türkiye’nin en büyük ikinci sanayi grubu  olarak, milli ekonominin kalkınmasına 58 yıldır hizmet ediyoruz. Ülkemizde ve dünyada fırsat olarak gördüğümüz adımları atmaya devam  ediyoruz. Milli sanayi, daha yüksek istihdam, daha kaliteli hizmet  vizyonumuz ve stratejik sektörlerde konumlanma, sektörel çeşitlilik  ile sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz kapsamında OYAK’ı geleceğe  taşıyacak hamlelerde bulunuyoruz. 30’un üzerinde ana sektörü doğrudan  etkileyen ve yaklaşık 150 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayan  akaryakıt dağıtım sektörünü de değerlendiriyoruz. Farklı iş kollarında  arayışlarımız ile bir yandan sayısı 400 bini aşan üyelerimize yüksek  kalitede hizmet sunup birikimlerine reel getiri sağlarken, diğer  yandan da ülkemizin büyüme ve istihdam yaratma hedeflerine ortak  olmaya devam edeceğiz” dedi.
OYAK, akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketleri ile operasyonlarını satın almak için Demirören Holding ile görüşmelerin başlandığını duyurdu.

OYAK, akaryakıt ve otogaz dağıtım şirketleri ile operasyonlarını  satın almak için Demirören Holding ile görüşmelerin başlandığını  duyurdu. ‘Yeni sektörlere odaklanarak sürdürülebilir büyüme’  stratejisine sahip OYAK, şirketlerde kapsamlı incelemelerde bulunacak.

 

Mesleki emeklilik fonu OYAK, akaryakıt ve  otogaz operasyonlarını  satın almak üzere Demirören Holding ile  görüşmelere başladığını   açıkladı. Yapılan açıklamaya göre  TOTAL Oil Türkiye ve Moil  şirketlerinde yaklaşık 900 istasyon ile faaliyet  gösteren Demirören   Holding ile masaya oturan OYAK, satın alma için  kapsamlı inceleme sürecini (due diligence) başlattı. 

 

Kaynakların verimli kullanılması, varlıklardan sürdürülebilir  maksimum getiri elde edilmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunma  hedefi ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten OYAK Genel MüdürüSüleyman Savaş Erdem  “Türkiye’nin en büyük ikinci sanayi grubu  olarak, milli ekonominin kalkınmasına 58 yıldır hizmet ediyoruz. Ülkemizde ve dünyada fırsat olarak gördüğümüz adımları atmaya devam  ediyoruz. Milli sanayi, daha yüksek istihdam, daha kaliteli hizmet  vizyonumuz ve stratejik sektörlerde konumlanma, sektörel çeşitlilik  ile sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz kapsamında OYAK’ı geleceğe  taşıyacak hamlelerde bulunuyoruz. 30’un üzerinde ana sektörü doğrudan  etkileyen ve yaklaşık 150 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayan  akaryakıt dağıtım sektörünü de değerlendiriyoruz. Farklı iş kollarında  arayışlarımız ile bir yandan sayısı 400 bini aşan üyelerimize yüksek  kalitede hizmet sunup birikimlerine reel getiri sağlarken, diğer  yandan da ülkemizin büyüme ve istihdam yaratma hedeflerine ortak  olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.