Nadim Ekiz Erzurum ve Erzincan Pompa İstasyonlarında İncelemelerde Bulundu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2019 - 14:12, Güncelleme: 17.07.2019 - 14:12 3776+ kez okundu.
 

Nadim Ekiz Erzurum ve Erzincan Pompa İstasyonlarında İncelemelerde Bulundu

BOTAŞ International (BİL) Genel Müdürü Nadim Ekiz, Erzurum ve Erzincan pompa istasyonunda incelemelerde bulundu.

BOTAŞ International (BİL) Genel Müdürü Nadim Ekiz, BİL Operasyon ve Bakım Genel Müdür Yardımcısı M. Zahid Karamollaoğlu ile birlikte Erzurum (PT2) ve Erzincan (PT3) istasyonlarında incelemelerde bulundular.  İstasyonlarda teknik incelemelerde bulunan ve yapılan çalışmalar ile personelin durumu hakkında bilgi alan Ekiz, daha sonra personel ile bir araya gelerek tanışıp sohbet etti. Özverili çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarına teşekkür eden Ekiz, sonrasında sahadan ayrıldı.  
BOTAŞ International (BİL) Genel Müdürü Nadim Ekiz, Erzurum ve Erzincan pompa istasyonunda incelemelerde bulundu.

BOTAŞ International (BİL) Genel Müdürü Nadim Ekiz, BİL Operasyon ve Bakım Genel Müdür Yardımcısı M. Zahid Karamollaoğlu ile birlikte Erzurum (PT2) ve Erzincan (PT3) istasyonlarında incelemelerde bulundular. 


İstasyonlarda teknik incelemelerde bulunan ve yapılan çalışmalar ile personelin durumu hakkında bilgi alan Ekiz, daha sonra personel ile bir araya gelerek tanışıp sohbet etti. Özverili çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarına teşekkür eden Ekiz, sonrasında sahadan ayrıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.