MTA, Maraş'ta 7 Sondaj Kuyusu Açacak

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:08, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:08 2885+ kez okundu.
 

MTA, Maraş'ta 7 Sondaj Kuyusu Açacak

MTA Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ın Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde 7 ayrı noktada maden, petrol ve jeotermal kaynak arayacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, MTA Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş ili, Göksun, Afşin, Elbistan ilçeleri, Esenköy Mahallesi Purçallık tepe mevkii ile Kötüre, Ördekköy, Aliler Mahalleri Büyükyanardıç tepe ve Ördek tepe çevresindeki ruhsat alanlarında 7 lokasyonda, derinlikleri 500-750 m. arasında değişen sondajlar yaparak maden, petrol ve jeotermal kaynak arayacak. 660.020 TL bedelli proje kapsamında yapılması planlanan maden arama sondaj çalışmalarında 3 vardiyada 5 mühendis, 17 işçi olmak üzere toplam 22 personel istihdam edilecek.
MTA Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ın Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde 7 ayrı noktada maden, petrol ve jeotermal kaynak arayacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, MTA Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş ili, Göksun, Afşin, Elbistan ilçeleri, Esenköy Mahallesi Purçallık tepe mevkii ile Kötüre, Ördekköy, Aliler Mahalleri Büyükyanardıç tepe ve Ördek tepe çevresindeki ruhsat alanlarında 7 lokasyonda, derinlikleri 500-750 m. arasında değişen sondajlar yaparak maden, petrol ve jeotermal kaynak arayacak.

660.020 TL bedelli proje kapsamında yapılması planlanan maden arama sondaj çalışmalarında 3 vardiyada 5 mühendis, 17 işçi olmak üzere toplam 22 personel istihdam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.