“Mini YEKA Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlenecek

YENİLENEBİLİR ENERJİ 25.02.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.02.2021 - 09:29 3236+ kez okundu.
 

“Mini YEKA Bilgilendirme Toplantısı” Düzenlenecek

GENSED, GÜNDER ve GÜYAD iş birliği ile çevrimiçi (online) “Mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) ve Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği (GÜYAD) iş birliği ile 1 Mart 2021 Pazartesi günü çevrimiçi (online) “Mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.  Yayınladığı duyuruda, “ Değerli Üyemiz / Sektör Paydaşları, 1 Mart 2021 Pazartesi günü, 14:00-16:00 saatleri arasında, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yetkilileri‘nin katılımıyla “Mini YEKA Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.  GENSED, GÜNDER, GÜYAD iş birliği ile çevrimiçi düzenlenecek olan toplantıya katılmak için Kayıt Formu‘nun doldurulmasını gerekmektedir. YEKA GES-3 Şartnamesi ile ilgili sorularınızı, 25 Şubat Perşembe günü 21:00’a kadar, Kayıt Formu’nda yer alan ilgili bölümleri doldurarak iletebilirsiniz.  Ayrıntılı Bilgi için: info@gensed.org, info@gunder.org.tr, guyad@guyad.org”denildi.
GENSED, GÜNDER ve GÜYAD iş birliği ile çevrimiçi (online) “Mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) ve Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği (GÜYAD) iş birliği ile 1 Mart 2021 Pazartesi günü çevrimiçi (online) “Mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı (YEKA) Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

 Yayınladığı duyuruda, “ Değerli Üyemiz / Sektör Paydaşları, 1 Mart 2021 Pazartesi günü, 14:00-16:00 saatleri arasında, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yetkilileri‘nin katılımıyla “Mini YEKA Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

 GENSED, GÜNDER, GÜYAD iş birliği ile çevrimiçi düzenlenecek olan toplantıya katılmak için Kayıt Formu‘nun doldurulmasını gerekmektedir. YEKA GES-3 Şartnamesi ile ilgili sorularınızı, 25 Şubat Perşembe günü 21:00’a kadar, Kayıt Formu’nda yer alan ilgili bölümleri doldurarak iletebilirsiniz.

 Ayrıntılı Bilgi için: info@gensed.org, info@gunder.org.tr, guyad@guyad.org”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.