MAPEG, 766 Adet Maden Sahasını İhale Edecek

MADEN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 09:58, Güncelleme: 20.07.2020 - 09:58 2791+ kez okundu.
 

MAPEG, 766 Adet Maden Sahasını İhale Edecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 766 adet maden sahasını ihale ederek aramalara açacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğün (MAPEG) 766 adet maden sahasını ihale edilerek aramalara açılması ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Buna göre, 6592 Sayılı Kanunla Değişik 3213 Sayılı Maden Kanununun  hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 766 adet maden sahası  ihale edilmek üzere Maden Kanununun 30. maddesine göre ilan edilerek  ihale edilmek üzere aramalara açılacak.   İlgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi kapsamında ihale  edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az  on beş gün süre ile MAPEG internet adresinde ilan edilecek.   İlanda, ihalesi yapılacak sahaların  İli, erişim numarası, ruhsat  grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve  ihale tarihleri yer alacak.   Bu sahalar için başvurular MAPEG internet adresinde ilan edilen tarihlerde ve 09:00-09:30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan  yapılacak.  
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 766 adet maden sahasını ihale ederek aramalara açacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğün (MAPEG) 766 adet maden sahasını ihale edilerek aramalara açılması ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Buna göre, 6592 Sayılı Kanunla Değişik 3213 Sayılı Maden Kanununun  hükümleri uyarınca hukuki durumları sona eren 766 adet maden sahası  ihale edilmek üzere Maden Kanununun 30. maddesine göre ilan edilerek  ihale edilmek üzere aramalara açılacak.

 

İlgili sahalar, Maden Kanunu’nun 30 uncu maddesi kapsamında ihale  edilmek üzere, ilanın resmi gazete yayın tarihinden itibaren en az  on beş gün süre ile MAPEG internet adresinde ilan edilecek.

 

İlanda, ihalesi yapılacak sahaların  İli, erişim numarası, ruhsat  grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve  ihale tarihleri yer alacak.

 

Bu sahalar için başvurular MAPEG internet adresinde ilan edilen tarihlerde ve 09:00-09:30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan  yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.