İzmir Doğalgaz’dan Abone Rekoru

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 13:41, Güncelleme: 20.07.2020 - 13:41 2238+ kez okundu.
 

İzmir Doğalgaz’dan Abone Rekoru

İzmir Doğalgaz, Temmuz ayında bir günde alınan 2 bin 193 adet abone ile tarihinde bir günde alınan en yüksek abone sayısı rekorunu kırdı.

İzmir Doğalgaz’dan yapılan açıklamada, “Mart ayından bu yana ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumun alınan tedbirlerle iyileşmeye başlamasıyla birlikte piyasalardaki hareketlenme konutlara da yansıdı. Yatırım ve pazarlama faaliyetleriyle beraber abone sayılarında önemli bir artış yakalandı. Temmuz ayında bir günde alınan 2 bin 193 adet abone ile İzmir Doğalgaz tarihinde bir günde alınan en yüksek abone sayısı rekoru kırılmış oldu” denildi.   İzmirlilere Teşekkür Ediyoruz   Temmuz ayı itibariyle 857 bin aboneye ulaşıldığının belirtildiği açıklamada “Her yıl hedeflenen abone sayısı ve planlanan yatırım miktarına ulaşılarak İzmir’in imarlı alanlar bütününde yer alan bölgelerine doğalgazı ulaştırmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada İzmirlilerin, markamıza ve ürünümüz olan doğal gaza göstermiş olduğu güven için teşekkür ediyoruz. Bu yıl gerçekleştireceğimiz yatırımlarla 57 bin 200 haneye daha doğalgazı ulaştırmış olacağız. Ağustos ayı ile birlikte yatırım miktarımızı artırarak daha çok İzmirliyi doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz. İzmirlilere, çalışanlarımıza ve bizlere destek olan kurum ve kuruluşlara buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz.” şeklinde ifadelere yer verildi.
İzmir Doğalgaz, Temmuz ayında bir günde alınan 2 bin 193 adet abone ile tarihinde bir günde alınan en yüksek abone sayısı rekorunu kırdı.

İzmir Doğalgaz’dan yapılan açıklamada, “Mart ayından bu yana ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumun alınan tedbirlerle iyileşmeye başlamasıyla birlikte piyasalardaki hareketlenme konutlara da yansıdı. Yatırım ve pazarlama faaliyetleriyle beraber abone sayılarında önemli bir artış yakalandı. Temmuz ayında bir günde alınan 2 bin 193 adet abone ile İzmir Doğalgaz tarihinde bir günde alınan en yüksek abone sayısı rekoru kırılmış oldu” denildi.

 

İzmirlilere Teşekkür Ediyoruz

 

Temmuz ayı itibariyle 857 bin aboneye ulaşıldığının belirtildiği açıklamada “Her yıl hedeflenen abone sayısı ve planlanan yatırım miktarına ulaşılarak İzmir’in imarlı alanlar bütününde yer alan bölgelerine doğalgazı ulaştırmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada İzmirlilerin, markamıza ve ürünümüz olan doğal gaza göstermiş olduğu güven için teşekkür ediyoruz. Bu yıl gerçekleştireceğimiz yatırımlarla 57 bin 200 haneye daha doğalgazı ulaştırmış olacağız. Ağustos ayı ile birlikte yatırım miktarımızı artırarak daha çok İzmirliyi doğalgazla buluşturmayı hedefliyoruz. İzmirlilere, çalışanlarımıza ve bizlere destek olan kurum ve kuruluşlara buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz.” şeklinde ifadelere yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.