İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası (İSTETO) Eğitimini Tamamlayan Oda Üyelerine Sertifikalarını Verdi

ŞİRKET 25.04.2024 - 13:29, Güncelleme: 25.04.2024 - 13:32 2584 kez okundu.
 

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası (İSTETO) Eğitimini Tamamlayan Oda Üyelerine Sertifikalarını Verdi

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İstanbul Enerji'nin desteklediği "Güneş Enerjisi Paneli Kurulumu ve Bakımı, Uygulama ve Teori Eğitimi" başarıyla tamamlayan oda üyelerine sertifikaları verildi.

Zeytinburnu 1453 Çırpıcı Tesislerinde gerçekleşen sertifika törenine İstanbul Enerji Genel Müdürü Dr. Yüksel YALÇIN, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Lütfi ŞENSOY, Genel Müdür Yardımcısı Selma ASLAN, Teknik Müdür Dr. Burcu BÜYÜKKINACI, Aydınlatma Müdürü Canan BABA, Enerji Yönetimi ve Proje Müdürü Ersin AYDIN, İşletmeler Müdürü Aytaç DİNCAR ile İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Yönetim Kurulunu temsilen Başkan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrettin KESKİN, Yönetim Kurulu Üyeleri Yiğit Ali DALDABAN ve Özlem SEÇKİN, Osman ŞAHİN, Atilla YILDIZ, Eyüp KILIÇ, Gürsoy KAYA katıldı. Toplantıda konuşan İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrettin Keskin, "ETOAKADEMİ ve İstanbul Enerji Akademi bünyesinde düzenlenen sertifika programında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ETOAKADEMİ 2022 yılından bu yana oda üyelerinin iş yaşantısına nitelikli fen adamları yetiştirmektedir. Üzerinde çalıştığımız, YesAPP projemiz Mayıs ayında faaliyete geçecektir. Proje oda üyelerimizin iş planlarına katma değer sağlayacağına inanıyoruz " dedi. İstanbul Enerji Genel Müdürü Dr. Yüksel YALÇIN ise konuşmasında iş birliğinin devam edeceğini vurgulayarak, "Biz kamu firması olarak İBB bünyesinde faaliyet gösteren 30 firma arasında yer alıyoruz. Çalışmalarımızı odalar, meslek kuruluşları ve akademik çevre ile geliştiriyoruz. Bu yönüyle İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ile yaptığımız eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. ETOAKADEMİ, 2022 yılında sektördeki ihtiyaçlara cevap vermek ve elektrik teknisyenlerinin mesleki becerilerini artırmak amacıyla kurulmuştur. Akademi, sunduğu eğitimlerle sektördeki yenilikleri takip eden, donanımlı ve yetkin elektrik teknisyenleri yetiştirmeyi hedeflemektedir. Eğitimler, üyelere özel olarak tasarlanmakta ve sürekli olarak güncellenmektedir. İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bozali ve yönetim kurulu üyeleri, sektördeki deneyimleri ve liderlikleriyle odayı başarıyla temsil etmekte, odanın vizyonunu ve misyonunu güçlendirerek yenilikçi bir bakış açısıyla çalışmalarını sürdürmektedirler. Bu sertifika töreni, İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası'nın ve İstanbul Enerji'nin eğitim ve gelişim alanında üyelerine sağladığı katkıların bir yansıması olarak önem taşımaktadır. Eğitim boyunca, güneş enerjisi paneli kurulumu ve bakımı konularında teorik ve pratik bilgiler edinen kursiyerler, sektörde daha donanımlı ve bilgili olarak yerlerini almaya hazırdır.
İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İstanbul Enerji'nin desteklediği "Güneş Enerjisi Paneli Kurulumu ve Bakımı, Uygulama ve Teori Eğitimi" başarıyla tamamlayan oda üyelerine sertifikaları verildi.

Zeytinburnu 1453 Çırpıcı Tesislerinde gerçekleşen sertifika törenine İstanbul Enerji Genel Müdürü Dr. Yüksel YALÇIN, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Lütfi ŞENSOY, Genel Müdür Yardımcısı Selma ASLAN, Teknik Müdür Dr. Burcu BÜYÜKKINACI, Aydınlatma Müdürü Canan BABA, Enerji Yönetimi ve Proje Müdürü Ersin AYDIN, İşletmeler Müdürü Aytaç DİNCAR ile İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Yönetim Kurulunu temsilen Başkan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrettin KESKİN, Yönetim Kurulu Üyeleri Yiğit Ali DALDABAN ve Özlem SEÇKİN, Osman ŞAHİN, Atilla YILDIZ, Eyüp KILIÇ, Gürsoy KAYA katıldı.

Toplantıda konuşan İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrettin Keskin, "ETOAKADEMİ ve İstanbul Enerji Akademi bünyesinde düzenlenen sertifika programında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ETOAKADEMİ 2022 yılından bu yana oda üyelerinin iş yaşantısına nitelikli fen adamları yetiştirmektedir. Üzerinde çalıştığımız, YesAPP projemiz Mayıs ayında faaliyete geçecektir. Proje oda üyelerimizin iş planlarına katma değer sağlayacağına inanıyoruz " dedi. İstanbul Enerji Genel Müdürü Dr. Yüksel YALÇIN ise konuşmasında iş birliğinin devam edeceğini vurgulayarak, "Biz kamu firması olarak İBB bünyesinde faaliyet gösteren 30 firma arasında yer alıyoruz. Çalışmalarımızı odalar, meslek kuruluşları ve akademik çevre ile geliştiriyoruz. Bu yönüyle İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ile yaptığımız eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ETOAKADEMİ, 2022 yılında sektördeki ihtiyaçlara cevap vermek ve elektrik teknisyenlerinin mesleki becerilerini artırmak amacıyla kurulmuştur. Akademi, sunduğu eğitimlerle sektördeki yenilikleri takip eden, donanımlı ve yetkin elektrik teknisyenleri yetiştirmeyi hedeflemektedir. Eğitimler, üyelere özel olarak tasarlanmakta ve sürekli olarak güncellenmektedir.

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bozali ve yönetim kurulu üyeleri, sektördeki deneyimleri ve liderlikleriyle odayı başarıyla temsil etmekte, odanın vizyonunu ve misyonunu güçlendirerek yenilikçi bir bakış açısıyla çalışmalarını sürdürmektedirler.

Bu sertifika töreni, İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası'nın ve İstanbul Enerji'nin eğitim ve gelişim alanında üyelerine sağladığı katkıların bir yansıması olarak önem taşımaktadır. Eğitim boyunca, güneş enerjisi paneli kurulumu ve bakımı konularında teorik ve pratik bilgiler edinen kursiyerler, sektörde daha donanımlı ve bilgili olarak yerlerini almaya hazırdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.