Enerya, Antalya’nın Korkuteli İlçesinde 5 Mahalleyi Doğalgazla Buluşturacak

ŞİRKET 09.06.2021 - 12:07, Güncelleme: 09.06.2021 - 12:07 2564+ kez okundu.
 

Enerya, Antalya’nın Korkuteli İlçesinde 5 Mahalleyi Doğalgazla Buluşturacak

Enerya Enerji, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 88 kilometre şebeke imalatı yapmayı planlıyor.

Enerya Enerji’den yapılan açıklamaya göre, dağıtım ağını genişletmeyi amaçlayan Enerya Enerji, yapılacak şebekeyle 5 mahalleyi daha doğalgazla buluşturacak. Bu kapsamda, Korkuteli’nin Uzunoluk, Kiremitli, Karşıyaka, Yeni, Aşağıpazar olmak üzere 5 mahallesinde, toplam 11 bin 135 haneye doğalgaz iletilmesi planlanıyor. İlçede, Enerya müşteri hizmetleri ofisi ve acil ekipleri de hizmet sunacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, Temmuz 2019’da bölgeye doğalgaz getirilmesi sürecinin başladığını ifade etti. Yıllık 10 milyon metreküp doğalgaz hacmiyle bu yıl ilçede toplam 7 bin aboneye hizmet vermeyi öngördüklerini vurgulayan Tulukcu, “Çok kısa sürede ilçe merkezinin tamamında imalat çalışmalarımızı bitireceğiz. Bu yıl bütün paydaşlarımızla birlikte doğalgaz ateşini Korkuteli’nde yakacağız. Temel önceliğimiz vatandaşlarımızın doğalgaz konforuyla buluşmasını sağlamak.” değerlendirmesinde bulundu. Enerya Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Başak Cezar Kutlu ise yaz döneminden başlayarak halka gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını aktararak, doğalgaza geçiş sürecini kolaylaştırmak için çeşitli kampanyaları da hayata geçireceklerini kaydetti. Antalya’da 1970 kilometre doğalgaz hattı ile toplamda 96 mahalleye doğalgaz ulaştıran Enerya Enerji, bu yıl itibarıyla Antalya’da 150 bin aboneyi doğalgazla buluşturdu. 
Enerya Enerji, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 88 kilometre şebeke imalatı yapmayı planlıyor.

Enerya Enerji’den yapılan açıklamaya göre, dağıtım ağını genişletmeyi amaçlayan Enerya Enerji, yapılacak şebekeyle 5 mahalleyi daha doğalgazla buluşturacak.

Bu kapsamda, Korkuteli’nin Uzunoluk, Kiremitli, Karşıyaka, Yeni, Aşağıpazar olmak üzere 5 mahallesinde, toplam 11 bin 135 haneye doğalgaz iletilmesi planlanıyor. İlçede, Enerya müşteri hizmetleri ofisi ve acil ekipleri de hizmet sunacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu, Temmuz 2019’da bölgeye doğalgaz getirilmesi sürecinin başladığını ifade etti.

Yıllık 10 milyon metreküp doğalgaz hacmiyle bu yıl ilçede toplam 7 bin aboneye hizmet vermeyi öngördüklerini vurgulayan Tulukcu, “Çok kısa sürede ilçe merkezinin tamamında imalat çalışmalarımızı bitireceğiz. Bu yıl bütün paydaşlarımızla birlikte doğalgaz ateşini Korkuteli’nde yakacağız. Temel önceliğimiz vatandaşlarımızın doğalgaz konforuyla buluşmasını sağlamak.” değerlendirmesinde bulundu.

Enerya Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Başak Cezar Kutlu ise yaz döneminden başlayarak halka gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını aktararak, doğalgaza geçiş sürecini kolaylaştırmak için çeşitli kampanyaları da hayata geçireceklerini kaydetti.

Antalya’da 1970 kilometre doğalgaz hattı ile toplamda 96 mahalleye doğalgaz ulaştıran Enerya Enerji, bu yıl itibarıyla Antalya’da 150 bin aboneyi doğalgazla buluşturdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.