Enerji Bakan Yardımcısı Kalaycı’dan MTA’ya Ziyaret

MADEN 08.06.2021 - 09:33, Güncelleme: 08.06.2021 - 09:42 6173+ kez okundu.
 

Enerji Bakan Yardımcısı Kalaycı’dan MTA’ya Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İbrahim İnan, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Kalaycı, MTA Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan, MTA Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katıldığı koordinasyon toplantısında MTA’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantı sonrasında MTA Uluslararası Madencilik Anonim Şirketi (MTAIC), Havadan Jeofizik Veri Merkezi, Uzaktan Algılama Merkezi ve Maden Analizleri ve Teknolojisi (MAT) Dairesi Laboratuvarlarını ziyaret ederek ilgili çalışmaları yerinde inceledi. MTA’dan yapılan açıklamada, “Çalışmalarımız ile ilgili detaylı bilginin paylaşıldığı bu verimli ziyaretten dolayı Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Şeref Kalaycı’ya ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın İbrahim İnan’a teşekkür ederiz.”denildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İbrahim İnan, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kalaycı, MTA Genel Müdürü Doç. Dr. Yasin Erdoğan, MTA Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katıldığı koordinasyon toplantısında MTA’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantı sonrasında MTA Uluslararası Madencilik Anonim Şirketi (MTAIC), Havadan Jeofizik Veri Merkezi, Uzaktan Algılama Merkezi ve Maden Analizleri ve Teknolojisi (MAT) Dairesi Laboratuvarlarını ziyaret ederek ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

MTA’dan yapılan açıklamada, “Çalışmalarımız ile ilgili detaylı bilginin paylaşıldığı bu verimli ziyaretten dolayı Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Şeref Kalaycı’ya ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın İbrahim İnan’a teşekkür ederiz.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.