Zorlu Enerji'nin Afyonkarahisar Ofisi Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

ŞİRKET 03.05.2021 - 13:15, Güncelleme: 03.05.2021 - 13:15 3055+ kez okundu.
 

Zorlu Enerji'nin Afyonkarahisar Ofisi Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Zorlu Enerji, elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlendiği Afyonkarahisar'daki ofisini Atatürk Caddesi'ne taşıyarak 690 metrekarelik daha geniş bir alanda hizmet vermeye başladı.

Zorlu Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de yerli ve yenilenebilir enerji alanındaki öncü şirketlerden Zorlu Enerji, elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlendiği Afyonkarahisar'daki ofisini Atatürk Caddesi'ne taşıyarak 690 metrekarelik daha geniş bir alanda hizmet vermeye başladı. Şirket, yeni ofisinde metal dedektör, sıra takip ekranları, bekleme alanları, engelli tuvaleti gibi uygulamalarla müşterilerin işlemlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirmesini sağlıyor. Anket butonu uygulamasıyla müşteri memnuniyetini sürekli takip eden Zorlu Enerji, geri bildirimler doğrultusunda hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önlemler dikkate alınarak tasarlanan yeni ofiste, metal dedektör sistemiyle ateş ölçümleri gerçekleştirilirken, bankolar da solid paravanla kaplandı.
Zorlu Enerji, elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlendiği Afyonkarahisar'daki ofisini Atatürk Caddesi'ne taşıyarak 690 metrekarelik daha geniş bir alanda hizmet vermeye başladı.

Zorlu Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de yerli ve yenilenebilir enerji alanındaki öncü şirketlerden Zorlu Enerji, elektrik perakende satış faaliyetlerini üstlendiği Afyonkarahisar'daki ofisini Atatürk Caddesi'ne taşıyarak 690 metrekarelik daha geniş bir alanda hizmet vermeye başladı.

Şirket, yeni ofisinde metal dedektör, sıra takip ekranları, bekleme alanları, engelli tuvaleti gibi uygulamalarla müşterilerin işlemlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirmesini sağlıyor. Anket butonu uygulamasıyla müşteri memnuniyetini sürekli takip eden Zorlu Enerji, geri bildirimler doğrultusunda hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önlemler dikkate alınarak tasarlanan yeni ofiste, metal dedektör sistemiyle ateş ölçümleri gerçekleştirilirken, bankolar da solid paravanla kaplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.