Karabağlar’da İkinci Abone Merkezi Açıldı

ŞİRKET 05.04.2021 - 13:50, Güncelleme: 09.04.2021 - 13:24 3436+ kez okundu.
 

Karabağlar’da İkinci Abone Merkezi Açıldı

İzmir Doğalgaz Karabağlar’da ikinci, İzmir genelinde ise 17’inci abone merkezini açtı.

İzmir Doğalgaz Pandemi döneminde de büyümeye devam ediyor. İzmir’in en kalabalık ikinci ilçesi Karabağlar’da artan müşteri yoğunluğu ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğalgaz,  ikinci abone merkezini açtı. Yeni şube Refet Bele Mahallesi Eski İzmir Caddesi No: 310-312/A adresinde hizmet vermeye başladı. İzmir Doğalgaz, İzmirlilere sunmuş olduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kısa süre önce Buca’da açılan ikinci abone merkezinin ardından Karabağlar’nın ikinci, İzmir Doğalgaz’ın ise 17’inci abone merkezi hizmet vermeye başladı. Hafta içi açık olan abone merkezinde; abonelik, fatura ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri yapılabilecek. İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada, “İzmirlilerin her bölgeden artan doğalgaz taleplerini karşılamak üzere altyapı yatırımlarına hız verilirken, sonrasında verilen hizmetler için de üst yapı güçlendirilmeye devam ediliyor. Çiğli’den sonra Buca ve Karabağlar’da ikinci abone merkezlerimiz açıldı. Bu dönemde çözüm ortaklarımızla olan bağlarımız da güçlendirerek Menemen, Kınık, Yeni Foça ve Menderes’te İzmir Doğalgaz/Paycell hizmet noktaları devreye alındı. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet noktalarımızın genişletilmesi çalışmalarına devam edilecektir” denildi. Yapılan açıklamada, yeni merkezin Karabağlar’la birlikte ilçe ayrımı yapılmaksızın bütün İzmir’e hizmet vereceği belirtildi.      
İzmir Doğalgaz Karabağlar’da ikinci, İzmir genelinde ise 17’inci abone merkezini açtı.

İzmir Doğalgaz Pandemi döneminde de büyümeye devam ediyor. İzmir’in en kalabalık ikinci ilçesi Karabağlar’da artan müşteri yoğunluğu ve talepleri göz önüne alan İzmir Doğalgaz,  ikinci abone merkezini açtı. Yeni şube Refet Bele Mahallesi Eski İzmir Caddesi No: 310-312/A adresinde hizmet vermeye başladı.

İzmir Doğalgaz, İzmirlilere sunmuş olduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kısa süre önce Buca’da açılan ikinci abone merkezinin ardından Karabağlar’nın ikinci, İzmir Doğalgaz’ın ise 17’inci abone merkezi hizmet vermeye başladı. Hafta içi açık olan abone merkezinde; abonelik, fatura ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri yapılabilecek.

İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada, “İzmirlilerin her bölgeden artan doğalgaz taleplerini karşılamak üzere altyapı yatırımlarına hız verilirken, sonrasında verilen hizmetler için de üst yapı güçlendirilmeye devam ediliyor. Çiğli’den sonra Buca ve Karabağlar’da ikinci abone merkezlerimiz açıldı. Bu dönemde çözüm ortaklarımızla olan bağlarımız da güçlendirerek Menemen, Kınık, Yeni Foça ve Menderes’te İzmir Doğalgaz/Paycell hizmet noktaları devreye alındı. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet noktalarımızın genişletilmesi çalışmalarına devam edilecektir” denildi.

Yapılan açıklamada, yeni merkezin Karabağlar’la birlikte ilçe ayrımı yapılmaksızın bütün İzmir’e hizmet vereceği belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.