TKİ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erdoğan’dan Soma Işıklar Kömür Ocağını Ziyaret

MADEN 26.03.2021 - 11:52, Güncelleme: 26.03.2021 - 11:52 6012+ kez okundu.
 

TKİ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erdoğan’dan Soma Işıklar Kömür Ocağını Ziyaret

TKİ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erdoğan ve Yeni Anadolu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri AŞ’nin Manisa Soma Işıklar Kömür Ocağını ziyaret etti.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Başdanışmanı ve Yeni Anadolu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER)  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri AŞ’nin Manisa Soma Işıklar Kömür Ocağını ziyaret etti. Ziyarette, TKİ-Ege Linyitleri İşletmesi İşletme Müdürü İsmail Ceren, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş.  Genel Müdürü Hasan Altuntaş, Genel Müdür Yardımcısı Kemal Kazan, İşletmeler Müdürü Cafer Tayyar Sezgin ve işletme müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında vefat eden 301 işçimizin bulunduğu şehitlik ziyareti ile başlayan gezi Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri AŞ’nin açık ocak, yeraltı ocağı ve tesisleri gezilerek, çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Şirket yönetimi ve işçiler ile de görüşmeler sağlayan Erdoğan, iyi dilek ve temenniler ileterek, İş Sağlığı ve Güvenliği önlemlerin en üst düzeyde tutulmasına ve Yerli ve Milli Enerji Politikaları çerçevesinde yerli linyit kömürlerin üretiminin önemine vurgu yaptı.
TKİ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Erdoğan ve Yeni Anadolu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri AŞ’nin Manisa Soma Işıklar Kömür Ocağını ziyaret etti.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Başdanışmanı ve Yeni Anadolu Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER)  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri AŞ’nin Manisa Soma Işıklar Kömür Ocağını ziyaret etti.

Ziyarette, TKİ-Ege Linyitleri İşletmesi İşletme Müdürü İsmail Ceren, Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş.  Genel Müdürü Hasan Altuntaş, Genel Müdür Yardımcısı Kemal Kazan, İşletmeler Müdürü Cafer Tayyar Sezgin ve işletme müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi.

13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında vefat eden 301 işçimizin bulunduğu şehitlik ziyareti ile başlayan gezi Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri AŞ’nin açık ocak, yeraltı ocağı ve tesisleri gezilerek, çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Şirket yönetimi ve işçiler ile de görüşmeler sağlayan Erdoğan, iyi dilek ve temenniler ileterek, İş Sağlığı ve Güvenliği önlemlerin en üst düzeyde tutulmasına ve Yerli ve Milli Enerji Politikaları çerçevesinde yerli linyit kömürlerin üretiminin önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.