Gübretaş'tan Söğüt Altın Madeni Ruhsatının Devrine İlişkin Açıklama

MADEN 19.03.2021 - 17:19, Güncelleme: 19.03.2021 - 17:19 3509+ kez okundu.
 

Gübretaş'tan Söğüt Altın Madeni Ruhsatının Devrine İlişkin Açıklama

Gübretaş, Söğüt Altın Madeni ruhsatının Gübretaş Maden Yatırımlarına devir sürecinin MAPEG tarafından onaylanarak tamamlandığını duyurdu.

Gübretaş, Söğüt Altın Madeni ruhsatının Gübretaş Maden Yatırımlarına devir sürecinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak tamamlandığını duyurdu. Gübretaş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz uhdesinde bulunan 82050 sicil numaralı Söğüt Altın Madeni ruhsatının devrine ilişkin, yüzde 100 bağlı ortaklığımız Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş. ile bir devir sözleşmesi imzalandığı 24 Şubat 2021 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştı." ifadelerine yer verildi. Açıklamada, söz konusu ruhsat devir sürecinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak tamamlandığı bildirildi.
Gübretaş, Söğüt Altın Madeni ruhsatının Gübretaş Maden Yatırımlarına devir sürecinin MAPEG tarafından onaylanarak tamamlandığını duyurdu.

Gübretaş, Söğüt Altın Madeni ruhsatının Gübretaş Maden Yatırımlarına devir sürecinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak tamamlandığını duyurdu.

Gübretaş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz uhdesinde bulunan 82050 sicil numaralı Söğüt Altın Madeni ruhsatının devrine ilişkin, yüzde 100 bağlı ortaklığımız Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş. ile bir devir sözleşmesi imzalandığı 24 Şubat 2021 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştı." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, söz konusu ruhsat devir sürecinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak tamamlandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.