Limak Enerji'den Çanakkale Zaferi'nin 106.Yılına Özel Kısa Film

ŞİRKET 18.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 18.03.2021 - 10:41 3295+ kez okundu.
 

Limak Enerji'den Çanakkale Zaferi'nin 106.Yılına Özel Kısa Film

Limak Enerji 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Ezineli Yahya Çavuş'un yazdığı mektupla andı.

18 Mart'ta büyük bir mücadele örneği sergilenerek kazanılan zafer, sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın kaderini değiştirdi. Limak Enerji 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Ezineli Yahya Çavuş'un yazdığı mektupla andı. Limak Enerji, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılına özel hazırladığı kısa film ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehit ve gazileri andı. Filmde, 25 Nisan 1915'teki Ertuğrul Koyu Çıkarmasında 67 askeriyle İngiliz kuvvetlerinin karaya çıkışını geciktiren Ezineli Yahya Çavuş'un Kıbrıs Gazisi torunu Mustafa Canbaz konuk edildi. Savaş sırasında ailesine göndermek için arkadaşına gaz lambası ışığında mektup yazdıran Yahya Çavuş'un canlandırıldığı filmle, 18 Mart Zaferi'nin ne denli fedakarlıklara sahne olduğu da vurgulandı. Limak Enerji, bu topraklar uğruna şehit olan Yahya Çavuş'un hikayesi ve "Çanakkale'yi geçilmez kılanların anısına, saygı ve minnetle" sözleriyle de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde şehitler ve gazilere saygılarını sundu.  
Limak Enerji 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Ezineli Yahya Çavuş'un yazdığı mektupla andı.

18 Mart'ta büyük bir mücadele örneği sergilenerek kazanılan zafer, sadece Türkiye'nin değil bütün dünyanın kaderini değiştirdi. Limak Enerji 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Ezineli Yahya Çavuş'un yazdığı mektupla andı.

Limak Enerji, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılına özel hazırladığı kısa film ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehit ve gazileri andı. Filmde, 25 Nisan 1915'teki Ertuğrul Koyu Çıkarmasında 67 askeriyle İngiliz kuvvetlerinin karaya çıkışını geciktiren Ezineli Yahya Çavuş'un Kıbrıs Gazisi torunu Mustafa Canbaz konuk edildi. Savaş sırasında ailesine göndermek için arkadaşına gaz lambası ışığında mektup yazdıran Yahya Çavuş'un canlandırıldığı filmle, 18 Mart Zaferi'nin ne denli fedakarlıklara sahne olduğu da vurgulandı.

Limak Enerji, bu topraklar uğruna şehit olan Yahya Çavuş'un hikayesi ve "Çanakkale'yi geçilmez kılanların anısına, saygı ve minnetle" sözleriyle de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde şehitler ve gazilere saygılarını sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.