CK Enerji, Elektrik Tüketicilerini Aynı Mobil Uygulamada Buluşturdu

ŞİRKET 01.03.2021 - 14:26, Güncelleme: 01.03.2021 - 14:26 4018+ kez okundu.
 

CK Enerji, Elektrik Tüketicilerini Aynı Mobil Uygulamada Buluşturdu

CK Enerji, bünyesi altında yer alan ve 7 ilde 8,4 milyon müşteriye hizmet veren görevli tedarik şirketlerinin mobil uygulamalarını tek çatı altında topladı.

CK Enerji’den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat'taki tüketiciler artık CK Enerji'nin mobil uygulamasını indirerek elektrikle ilgili abonelik, borç ödeme ve sorgulama gibi işlemlerini hızlı ve güvenli şekilde yapabilecek. Bu kapsamda, CK Enerji Boğaziçi Elektrik, CK Enerji Akdeniz Elektrik ve CK Enerji Çamlıbel Elektrik'in mobil uygulamaları, bütüncül hizmet anlayışı ile CK Enerji adı altında toplandı. Böylece, İstanbul Avrupa Yakası'nda oturan ancak şirketin hizmet verdiği diğer illerde aboneliği olanlar, aynı uygulama üzerinden elektrikle ilgili işlemlerini istedikleri yerden birkaç dakikada yapabilecek. Mobil uygulamayla kullanıcılar, aboneliklerine ait faturaları takip etme, ödeme yapma, abonelik başvuru ya da iptali gibi işlemlerini yerine getirebilecek. Sadece aktif abonelikler değil geçmiş dönemde açılan, kapatılan ya da abonelerin kapatmayı unuttuğu tüm abonelikler tek uygulama üzerinden izlenebilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Grup Koordinatörü Utku Guruşçu, yüksek müşteri memnuniyeti hedefiyle çalıştıklarına işaret ederek, mobil hizmetlerin tek çatı altında toplanmasının da bu anlayışın bir sonucu olduğunu aktardı. Salgın sürecinde tüketicilerin online işlemleri daha çok tercih etmeye başladıklarına dikkati çeken Guruşçu, "Görevli tedarik şirketlerimizin her birinin mobil uygulaması mevcuttu. Yaptığımız çalışmalarda gördük ki İstanbul Avrupa Yakası'nda yaşayan ancak Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat veya Yozgat'ta yazlığı, yayla ya da köy evi olan vatandaşlarımız da var. İki ve üçten fazla aboneliği bulunan müşterilerimizin sayısı da oldukça fazla. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak hedefiyle üç görevli tedarik şirketimizin mobil uygulamasını aynı çatı altında birleştirdik. Şimdi bu 7 ilde yaşayan 8,4 milyonu aşkın abonemiz, saniyeler içinde mobil uygulamamızı akıllı telefonuna indirerek işlemlerini çok hızlı yapabiliyor."dedi.
CK Enerji, bünyesi altında yer alan ve 7 ilde 8,4 milyon müşteriye hizmet veren görevli tedarik şirketlerinin mobil uygulamalarını tek çatı altında topladı.

CK Enerji’den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat'taki tüketiciler artık CK Enerji'nin mobil uygulamasını indirerek elektrikle ilgili abonelik, borç ödeme ve sorgulama gibi işlemlerini hızlı ve güvenli şekilde yapabilecek.

Bu kapsamda, CK Enerji Boğaziçi Elektrik, CK Enerji Akdeniz Elektrik ve CK Enerji Çamlıbel Elektrik'in mobil uygulamaları, bütüncül hizmet anlayışı ile CK Enerji adı altında toplandı. Böylece, İstanbul Avrupa Yakası'nda oturan ancak şirketin hizmet verdiği diğer illerde aboneliği olanlar, aynı uygulama üzerinden elektrikle ilgili işlemlerini istedikleri yerden birkaç dakikada yapabilecek.

Mobil uygulamayla kullanıcılar, aboneliklerine ait faturaları takip etme, ödeme yapma, abonelik başvuru ya da iptali gibi işlemlerini yerine getirebilecek. Sadece aktif abonelikler değil geçmiş dönemde açılan, kapatılan ya da abonelerin kapatmayı unuttuğu tüm abonelikler tek uygulama üzerinden izlenebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Grup Koordinatörü Utku Guruşçu, yüksek müşteri memnuniyeti hedefiyle çalıştıklarına işaret ederek, mobil hizmetlerin tek çatı altında toplanmasının da bu anlayışın bir sonucu olduğunu aktardı.

Salgın sürecinde tüketicilerin online işlemleri daha çok tercih etmeye başladıklarına dikkati çeken Guruşçu, "Görevli tedarik şirketlerimizin her birinin mobil uygulaması mevcuttu. Yaptığımız çalışmalarda gördük ki İstanbul Avrupa Yakası'nda yaşayan ancak Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat veya Yozgat'ta yazlığı, yayla ya da köy evi olan vatandaşlarımız da var. İki ve üçten fazla aboneliği bulunan müşterilerimizin sayısı da oldukça fazla. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak hedefiyle üç görevli tedarik şirketimizin mobil uygulamasını aynı çatı altında birleştirdik. Şimdi bu 7 ilde yaşayan 8,4 milyonu aşkın abonemiz, saniyeler içinde mobil uygulamamızı akıllı telefonuna indirerek işlemlerini çok hızlı yapabiliyor."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.