Sepaş Enerji'den Afyonkarahisarlı İşletmelere İndirimli Elektrik Desteği

ŞİRKET 24.02.2021 - 12:49, Güncelleme: 24.02.2021 - 12:49 3033+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji'den Afyonkarahisarlı İşletmelere İndirimli Elektrik Desteği

Sepaş Enerji, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile imzaladığı protokol kapsamında Afyonkarahisarlı iş insanlarına indirimli elektrik desteği sağlayacak.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile imzaladığı protokol kapsamında ATSO'ya kayıtlı 4 bin 500 ticari işletmenin enerji ihtiyacı daha uygun fiyatla karşılanacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına uzanan geniş bir yelpazede 4 milyon kişiye enerji tedariki gerçekleştirdiklerini ifade etti. Türkiye genelinde sanayicilere katma değer sağlamayı hedeflediklerini belirten Bacaksız, "İş ortaklarımızın tüketim profillerini analiz ederek, rekabetçi ve şeffaf fiyatlama modeliyle en uygun teklifi hazırlamak bizim önceliğimiz. ATSO ile imzaladığımız indirim tarifesinin Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde de Türkiye'nin dört bir yanındaki yeni iş birliklerimizi kamuoyuyla paylaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Sepaş Enerji, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile imzaladığı protokol kapsamında Afyonkarahisarlı iş insanlarına indirimli elektrik desteği sağlayacak.

Sepaş Enerji’den yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile imzaladığı protokol kapsamında ATSO'ya kayıtlı 4 bin 500 ticari işletmenin enerji ihtiyacı daha uygun fiyatla karşılanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen  Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Satış Müdürü Mehmet Bacaksız, konutlardan ticarethane ve sanayi kuruluşlarına uzanan geniş bir yelpazede 4 milyon kişiye enerji tedariki gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Türkiye genelinde sanayicilere katma değer sağlamayı hedeflediklerini belirten Bacaksız, "İş ortaklarımızın tüketim profillerini analiz ederek, rekabetçi ve şeffaf fiyatlama modeliyle en uygun teklifi hazırlamak bizim önceliğimiz. ATSO ile imzaladığımız indirim tarifesinin Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde de Türkiye'nin dört bir yanındaki yeni iş birliklerimizi kamuoyuyla paylaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler