OPEC'in Uluslararası Semineri 2022'ye Ertelendi

DÜNYADAN 24.02.2021 - 12:31, Güncelleme: 24.02.2021 - 12:31 4262+ kez okundu.
 

OPEC'in Uluslararası Semineri 2022'ye Ertelendi

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), COVID-19 salgını nedeniyle 8. Uluslararası Seminerini Haziran 2022’ye erteledi.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü’nün (OPEC), 16-17 Haziran 2021 için planlanan "OPEC 8. Uluslararası Semineri" COVID-19 salgını nedeniyle 29-30 Haziran 2022'de Avusturya'nın Viyana şehrinde yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan OPEC Genel Sekreteri Mohammad Sanusi Barkindo, “OPEC Uluslararası Semineri, dünya enerji takvimindeki en önemli etkinliklerden biri olarak kabul ediliyor ve erteleme kararı, Üye Ülkelerimiz de dahil olmak üzere birçok paydaşla çok yakın istişarelerin ardından gerçekleşiyor. Bu, verilmesi kolay bir karar olmasa da, en büyük önceliğimiz tüm katılımcıların güvenliği ve sağlığıdır. Geçmiş başarılarımızın üzerine inşa etmeyi ve 2022'de tekrar daha başarılı bir Seminer düzenlemeyi bekliyoruz. Hofburg Sarayı'na, Viyana Şehri'ne ve Avusturya Hükümetine bu değişikliği kolaylaştırmadaki destekleri ve esneklikleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), COVID-19 salgını nedeniyle 8. Uluslararası Seminerini Haziran 2022’ye erteledi.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü’nün (OPEC), 16-17 Haziran 2021 için planlanan " OPEC 8. Uluslararası Semineri" COVID-19 salgını nedeniyle 29-30 Haziran 2022'de Avusturya'nın Viyana şehrinde yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan OPEC Genel Sekreteri Mohammad Sanusi Barkindo, “ OPEC Uluslararası Semineri, dünya enerji takvimindeki en önemli etkinliklerden biri olarak kabul ediliyor ve erteleme kararı, Üye Ülkelerimiz de dahil olmak üzere birçok paydaşla çok yakın istişarelerin ardından gerçekleşiyor. Bu, verilmesi kolay bir karar olmasa da, en büyük önceliğimiz tüm katılımcıların güvenliği ve sağlığıdır. Geçmiş başarılarımızın üzerine inşa etmeyi ve 2022'de tekrar daha başarılı bir Seminer düzenlemeyi bekliyoruz. Hofburg Sarayı'na, Viyana Şehri'ne ve Avusturya Hükümetine bu değişikliği kolaylaştırmadaki destekleri ve esneklikleri için teşekkür ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.