EPDK’dan LPG’nin Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi Kitabı

PETROL - LPG 19.02.2021 - 11:18, Güncelleme: 19.02.2021 - 11:18 4461+ kez okundu.
 

EPDK’dan LPG’nin Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi Kitabı

EPDK, LPG’nin farklı kullanım alanları ile ilgili “Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi” kitabını yayınladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), tarafından Sıvılaştırılmış Petrol Gazı’nın (LPG) farklı kullanım alanları ile ilgili “Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi” kitabını yayınlandı. EPDK’nın internet sitesinde yer alan duyuruda, “Bilindiği üzere enerji piyasası ile yakından ilgilenen birçok kişi için bile LPG deyince akla otogaz, tüpler ve biraz da dökme LPG tankları gelmektedir. Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi çalışması, zikredilen üç alan dışında LPG’nin neredeyse sınırsız kullanım alanı olduğunu göstermiş oldu. Bu çalışmanın enerji piyasası ile ilgilenen kişiler de dâhil olmak üzere LPG konusunda yeni şeyler öğrenmek isteyen herkes için faydalı olacağına inanıyoruz.”denildi. “Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi” kitabına ulaşmak için tıklayınız
EPDK, LPG’nin farklı kullanım alanları ile ilgili “Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi” kitabını yayınladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), tarafından Sıvılaştırılmış Petrol Gazı’nın (LPG) farklı kullanım alanları ile ilgili “Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi” kitabını yayınlandı.

EPDK’nın internet sitesinde yer alan duyuruda, “Bilindiği üzere enerji piyasası ile yakından ilgilenen birçok kişi için bile LPG deyince akla otogaz, tüpler ve biraz da dökme LPG tankları gelmektedir. Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi çalışması, zikredilen üç alan dışında LPG’nin neredeyse sınırsız kullanım alanı olduğunu göstermiş oldu. Bu çalışmanın enerji piyasası ile ilgilenen kişiler de dâhil olmak üzere LPG konusunda yeni şeyler öğrenmek isteyen herkes için faydalı olacağına inanıyoruz.”denildi.

“Sıvılaştırılmış Petrol Gazlarının (LPG) Farklı Kullanım Alanlarının İncelenmesi” kitabına ulaşmak için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.