DMS AŞ, Norveçli ISIFLO Şirketi ile Anlaşma İmzaladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 15:40, Güncelleme: 12.08.2020 - 15:40 2749+ kez okundu.
 

DMS AŞ, Norveçli ISIFLO Şirketi ile Anlaşma İmzaladı

DMS AŞ, mekanik itmeli boru birleştirme fitingleri Türkiye’ye getirmek için Norveçli ISIFLO ile görüşüyor.

Avrupa’nın en büyük endüstriyel gruplarından biri olan Aalberts NV’ye bağlı olarak Norveç’te üretim yapan ISIFLO SPRINT şirketiyle bir süredir karşılıklı görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştiren DMS AŞ, PE gaz borularının mükemmel birleştirilmesi için geliştirilen kompozit gövdeli mekanik itmeli(push-fit) fitingsleri Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor.   ISIFLO SPRINT ile mümessillik anlaşması imzalayan DMS A.Ş.’den yapılan açıklamada, 10 bara kadar olan PE Gaz borularının birleştirilmesinde herhangi bir araç gerektirmeyen, darbelere dayanıklı kompozit gövdeli ve uygulaması son derece hızlı ve kolay olan push-fit mekanik PE Boru birleştirme sistemlerinin, hâlihazırda tesisatçılar tarafından kullanılan elektro füzyonun yerini alacağı belirtiliyor.   Şubat ayında ISIFLO SPRINT’in CEO ‘su Lars Olstad ‘ın davetlisi olarak Norveç’teki teknoloji üssünü ve üretim tesislerini gezen DMS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Tunçtan, “bu ürünü Türkiye’deki gaz firmaları ve tesisatçılar çok sevecek. Boru birleştirmede halen kullanılmakta olan yegane çözüm elektro füzyona göre çok daha hızlı, kolay ve aynı zamanda mükemmel sonuç alınıyor. Alet edevata ihtiyaç yok. Sadece it-birleştir tarzında yapılan bir uygulamayla hem alt yapı imalatlarında hem de acil onarım çalışmalarında mükemmel bir çözüm olacaktır.   Gaz ve enerji piyasasındaki rekabet giderek artmaktadır. Gaz piyasasındaki tedarikçiler, rakiplerinin önüne geçmek için uygun maliyetli çözümler aramaktadır. Aynı zamanda, konu gaz olunca güvenlikten taviz verilemiyor.”dedi.   Bu güne kadar kullanılan tüm PE boru birleştirme teknikleri konusunda 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan ve halihazırda ISIFLO SPRINT firmasının Uluslararası İş Geliştirme Direktörlüğü görevini yürüten Axel Kroeger,“Tüm dünyada doğalgaz tesisatçısı firmalar PE borularının bağlantısı için daha verimli çözümler aramaktadır. Bu arayışlara cevap olarak geliştirilen mekanik itmeli(push-fit) fitingler devrim niteliğinde bir çözüm olarak ortaya çıkıyor. Mekanik itmeli(push-fit) bu sistem geleneksel elektrofüzyon kaynak işleminden çok daha hızlıdır ve montajcının çok daha az özel ekipman ve eğitime ihtiyacı vardır. Sağladığı kolaylıklara ve performansına bakıldığında boru birleştirmede tesisatçılar mekanik itmeli(push-fit) fitingleri tercih edecektir.” değerlendirmesinde bulundu.
DMS AŞ, mekanik itmeli boru birleştirme fitingleri Türkiye’ye getirmek için Norveçli ISIFLO ile görüşüyor.

Avrupa’nın en büyük endüstriyel gruplarından biri olan Aalberts NV’ye bağlı olarak Norveç’te üretim yapan ISIFLO SPRINT şirketiyle bir süredir karşılıklı görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştiren DMS AŞ, PE gaz borularının mükemmel birleştirilmesi için geliştirilen kompozit gövdeli mekanik itmeli(push-fit) fitingsleri Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor.

 

ISIFLO SPRINT ile mümessillik anlaşması imzalayan DMS A.Ş.’den yapılan açıklamada, 10 bara kadar olan PE Gaz borularının birleştirilmesinde herhangi bir araç gerektirmeyen, darbelere dayanıklı kompozit gövdeli ve uygulaması son derece hızlı ve kolay olan push-fit mekanik PE Boru birleştirme sistemlerinin, hâlihazırda tesisatçılar tarafından kullanılan elektro füzyonun yerini alacağı belirtiliyor.

 

Şubat ayında ISIFLO SPRINT’in CEO ‘su Lars Olstad ‘ın davetlisi olarak Norveç’teki teknoloji üssünü ve üretim tesislerini gezen DMS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Tunçtan, “bu ürünü Türkiye’deki gaz firmaları ve tesisatçılar çok sevecek. Boru birleştirmede halen kullanılmakta olan yegane çözüm elektro füzyona göre çok daha hızlı, kolay ve aynı zamanda mükemmel sonuç alınıyor. Alet edevata ihtiyaç yok. Sadece it-birleştir tarzında yapılan bir uygulamayla hem alt yapı imalatlarında hem de acil onarım çalışmalarında mükemmel bir çözüm olacaktır.

 

Gaz ve enerji piyasasındaki rekabet giderek artmaktadır. Gaz piyasasındaki tedarikçiler, rakiplerinin önüne geçmek için uygun maliyetli çözümler aramaktadır. Aynı zamanda, konu gaz olunca güvenlikten taviz verilemiyor.”dedi.

 

Bu güne kadar kullanılan tüm PE boru birleştirme teknikleri konusunda 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan ve halihazırda ISIFLO SPRINT firmasının Uluslararası İş Geliştirme Direktörlüğü görevini yürüten Axel Kroeger,“Tüm dünyada doğalgaz tesisatçısı firmalar PE borularının bağlantısı için daha verimli çözümler aramaktadır. Bu arayışlara cevap olarak geliştirilen mekanik itmeli(push-fit) fitingler devrim niteliğinde bir çözüm olarak ortaya çıkıyor. Mekanik itmeli(push-fit) bu sistem geleneksel elektrofüzyon kaynak işleminden çok daha hızlıdır ve montajcının çok daha az özel ekipman ve eğitime ihtiyacı vardır. Sağladığı kolaylıklara ve performansına bakıldığında boru birleştirmede tesisatçılar mekanik itmeli(push-fit) fitingleri tercih edecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.