Kayserigaz'dan 2016'da 650 Km Altyapı Yatırımı

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:49, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:49 3015+ kez okundu.
 

Kayserigaz'dan 2016'da 650 Km Altyapı Yatırımı

2016 yılı yatırım rakamlarını açıklayan Kayserigaz, altyapı yatırımının 650 km'ye ulaştığını duyurdu.

13 yıldır Kayseri’de çalışmalarını sürdüren Kayserigaz’ın bugüne kadar şebeke hattı 3.767 km’ye ulaştı. Altyapı yatırımlarının artmasına paralel olarak doğalgaz kullanımı ve abone sayısında da artış sağlandı. 2016 yılsonu itibarıyla 453 bin BBS (Bağımsız Birim Sayısı) abone sayısına ulaşıldı.  Artan abone sayısının yanında müşteri memnuniyeti oranı da %95’in üzerinde gerçekleşti.   Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri’nin mümkün olan her noktasına doğalgaz hizmeti sunmak için yoğun bir çalışma programı yürüttüklerini belirtirken, 2016 yılı içinde Kayseri merkezde dağınık hatların yanı sıra Develi ve Bünyan ilçelerinde de altyapı yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti. Bora, 2016 yılında toplam 650 km doğalgaz hat yatırımı yapıldığını, 5 yıllık yatırım planlarında da Yeşilhisar, Yahyalı ve Tomarza ilçelerinde doğalgazın tüm hanelere ulaştırılması hedefiyle, altyapı çalışmalarının titizlikle yürütüleceğini sözlerine ekledi.
2016 yılı yatırım rakamlarını açıklayan Kayserigaz, altyapı yatırımının 650 km'ye ulaştığını duyurdu.

13 yıldır Kayseri’de çalışmalarını sürdüren Kayserigaz’ın bugüne kadar şebeke hattı 3.767 km’ye ulaştı. Altyapı yatırımlarının artmasına paralel olarak doğalgaz kullanımı ve abone sayısında da artış sağlandı. 2016 yılsonu itibarıyla 453 bin BBS (Bağımsız Birim Sayısı) abone sayısına ulaşıldı.  Artan abone sayısının yanında müşteri memnuniyeti oranı da %95’in üzerinde gerçekleşti.

 

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri’nin mümkün olan her noktasına doğalgaz hizmeti sunmak için yoğun bir çalışma programı yürüttüklerini belirtirken, 2016 yılı içinde Kayseri merkezde dağınık hatların yanı sıra Develi ve Bünyan ilçelerinde de altyapı yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti. Bora, 2016 yılında toplam 650 km doğalgaz hat yatırımı yapıldığını, 5 yıllık yatırım planlarında da Yeşilhisar, Yahyalı ve Tomarza ilçelerinde doğalgazın tüm hanelere ulaştırılması hedefiyle, altyapı çalışmalarının titizlikle yürütüleceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.