OPEC, “Petrol Talebinin Yükselme Potansiyeli Var”

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2020 - 12:27, Güncelleme: 20.01.2020 - 12:27 2939+ kez okundu.
 

OPEC, “Petrol Talebinin Yükselme Potansiyeli Var”

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Muhammed Bankindo, dünya petrol talebinin 2020 yılın içinde yukarı yönlü bir sürpriz yapabileceğini söyledi.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Muhammed Bankindo, dünya petrol talebinin 2020  yılın içinde yukarı yönlü bir sürpriz yapabileceğini söyledi.    Dünya petrol talebi için büyüme tahminlerini şu anda önceki yıllara  göre düşük olabileceğini ifade eden Barkindo, ancak talepte büyümenin  hala güçlü olduğunu ve ticari gerilimlerin bastırılmasıyla birlikte 2020 içinde yukarı yönlü sürpriz olabileceğini vurguladı.    "Bizim tarafımızdan baktığımızda talepte büyüme potansiyeli  görüyoruz, bu yılın geri talanında toplan dengeyi de etkileyecek" diye  konuşan Barkindo, "Uluslararası ticarette hali nazırda karşı karşıya olunan bazı zorlukların düzetileceğini umuyoruz" dedi.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Muhammed Bankindo, dünya petrol talebinin 2020 yılın içinde yukarı yönlü bir sürpriz yapabileceğini söyledi.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Muhammed Bankindo, dünya petrol talebinin 2020  yılın içinde yukarı yönlü bir sürpriz yapabileceğini söyledi. 

 

Dünya petrol talebi için büyüme tahminlerini şu anda önceki yıllara  göre düşük olabileceğini ifade eden Barkindo, ancak talepte büyümenin  hala güçlü olduğunu ve ticari gerilimlerin bastırılmasıyla birlikte 2020 içinde yukarı yönlü sürpriz olabileceğini vurguladı. 

 

"Bizim tarafımızdan baktığımızda talepte büyüme potansiyeli  görüyoruz, bu yılın geri talanında toplan dengeyi de etkileyecek" diye  konuşan Barkindo, "Uluslararası ticarette hali nazırda karşı karşıya olunan bazı zorlukların düzetileceğini umuyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.