GDZ Elektrik Dağıtım, "Enerji Avcıları" Yetiştiriyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 3415+ kez okundu.
 

GDZ Elektrik Dağıtım, "Enerji Avcıları" Yetiştiriyor

Enerjinin verimli kullanılması konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım, geçen yıl başlattığı ve 2 bin öğrenciye ulaştığı Enerji Avcıları Projesi'nin ikinci aşamasını başlatıyor.

Enerjinin verimli kullanılması konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım, geçen yıl başlattığı ve 2 bin öğrenciye ulaştığı Enerji Avcıları Projesi’nin ikinci aşamasını başlatıyor. İzmir, Manisa Valilikleri ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin desteğiyle gerçekleştirilen ve Enerji Verimliliği Haftası’nda start alan projede, hedef kitle olan 4-6 yaş grubu miniklere, enerjinin önemi ve nasıl verimli kullanılacağı anlatılıyor. Çocuklarla sınırlı kalmayan projeye okul yöneticileri, öğretmenler, aileler dahil ediliyor. Çocukların nasıl birer enerji avcısına dönüştüğü yıl boyu takip ediliyor, böylece projenin sürekliliği sağlanıyor. Projeyle ilgili açıklamada bulunan GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Metin Demirdağ, projeyi en az 5 yıl sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, “İzmir, Manisa Valilikleri ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin tam desteğiyle bu yıl bölgemizdeki 47 ilçede en az 5 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.  
Enerjinin verimli kullanılması konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım, geçen yıl başlattığı ve 2 bin öğrenciye ulaştığı Enerji Avcıları Projesi'nin ikinci aşamasını başlatıyor.

Enerjinin verimli kullanılması konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım, geçen yıl başlattığı ve 2 bin öğrenciye ulaştığı Enerji Avcıları Projesi’nin ikinci aşamasını başlatıyor.

İzmir, Manisa Valilikleri ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin desteğiyle gerçekleştirilen ve Enerji Verimliliği Haftası’nda start alan projede, hedef kitle olan 4-6 yaş grubu miniklere, enerjinin önemi ve nasıl verimli kullanılacağı anlatılıyor. Çocuklarla sınırlı kalmayan projeye okul yöneticileri, öğretmenler, aileler dahil ediliyor. Çocukların nasıl birer enerji avcısına dönüştüğü yıl boyu takip ediliyor, böylece projenin sürekliliği sağlanıyor.

Projeyle ilgili açıklamada bulunan GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Metin Demirdağ, projeyi en az 5 yıl sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, “İzmir, Manisa Valilikleri ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin tam desteğiyle bu yıl bölgemizdeki 47 ilçede en az 5 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.