EWE Turkey Holding'de Üst Düzey Atamalar

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:47, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:47 2508+ kez okundu.
 

EWE Turkey Holding'de Üst Düzey Atamalar

Bu yıl Türkiye'de 10. yılını kutlayan EWE Turkey Holding, yeni üst düzey atamalarla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Holding'in Satıştan Sorumlu Genel Müdürlük pozisyonuna (Chief Sales Officer/CSO) hali hazırda EWE Enerji Genel Müdürü olan Özkan Akyıldız atanırken; EWE Turkey Holding yeni İnsan Kaynakları Direktörü de Banu Saraçlar oldu.

Almanya’nın güçlü enerji şirketlerinden EWE AG’nin yüzde yüz iştiraki olarak bu yıl Türkiye’de 10. yılını kutlayan EWE Turkey Holding, yeni CSO’sunu ve İnsan Kaynakları Direktörü’nü belirledi. Holding’in yeni CSO’su iştirak şirketlerinden EWE Enerji’nin Genel Müdürü Özkan Akyıldız olurken; yeni İnsan Kaynakları Direktörü de Banu Saraçlar oldu. EWE Turkey Holding’e Bilgi Teknolojileri ve Enerji Sektöründe Deneyimli CSO! CSO’luk görevine ilave olarak EWE Enerji Genel Müdürlüğü görevini de sürdürecek olan Özkan Akyıldız, CSO olarak; EWE Turkey Holding’in iştiraklerinden EWE Enerji’nin elektrik perakende, Enervis’in enerji verimliliği ve Millenicom’un telekomünikasyon faaliyetlerinden sorumlu olacak. Akyıldız, aynı zamanda EWE’nin müşteri odaklılık vizyonu kapsamında Türkiye’deki marka konumlandırması, enerji ve telekomünikasyon hizmetlerinin yakınsamasından sorumlu olacak ve pazarlama stratejilerine yön verecektir. Eğitim hayatını Almanya’da tamamlayan ve Bremen Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Akyıldız; bilgi teknolojileri ve enerji sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyimiyle dikkat çekiyor. Kariyerine Almanya’da T-System’de BT Danışmanı olarak başlayan Akyıldız, sırasıyla BTC AG’de Danışman ve Proje Yöneticisi, ardından CEO Danışmanı ve Türkiye Sorumlusu olarak çalıştı. 2009 yılında Türkiye’ye gelen Akyıldız, BTC Türkiye’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. EWE Enerji Operasyon ve Satış Direktörlüğü pozisyonuna Haziran 2013 tarihinde atanan Akyıldız, Haziran 2016 tarihinden itibaren EWE Enerji Genel Müdürlüğü pozisyonu başarıyla yürütmektedir. Akyıldız, evli ve 3 çocuk babasıdır. İnsan Kaynakları Alanında Tecrübeli Bir İsim İnsan Kaynakları alanında deneyimli bir isim olan Banu Saraçlar, 11 Eylül tarihinden itibaren Türkiye’de büyüme hedefi ile uzun vadeli ve kalıcı bir oyuncu olarak piyasada yer almayı hedefleyen EWE Turkey Holding’in İnsan Kaynakları Departmanı’nı yönetecek. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde tamamlayan Banu Saraçlar, Yüksek Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi dalında tamamladı. Eğitiminin ardından profesyonel kariyerine Eczacıbaşı Securities’de başlayan Saraçlar, Benkar ve Altınyıldız’da İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev aldı. 2004 yılında Turkcell Grubu’na İK, BT, Lojistik ve Satın Alma fonksiyonlarından sorumlu İş Destek Müdürü olarak katılan Saraçlar, 2005 yılında İnsan Kaynakları Müdürü olarak atanmasının ardından 2009 yılında üst yönetim ekibine dahil oldu. Son olarak Türk Telekom grup şirketlerinde çeşitli görevler üstlenen Banu Saraçlar, 11 Eylül 2017’de EWE Turkey Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görevine başladı.
Bu yıl Türkiye'de 10. yılını kutlayan EWE Turkey Holding, yeni üst düzey atamalarla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Holding'in Satıştan Sorumlu Genel Müdürlük pozisyonuna (Chief Sales Officer/CSO) hali hazırda EWE Enerji Genel Müdürü olan Özkan Akyıldız atanırken; EWE Turkey Holding yeni İnsan Kaynakları Direktörü de Banu Saraçlar oldu.

Almanya’nın güçlü enerji şirketlerinden EWE AG’nin yüzde yüz iştiraki olarak bu yıl Türkiye’de 10. yılını kutlayan EWE Turkey Holding, yeni CSO’sunu ve İnsan Kaynakları Direktörü’nü belirledi. Holding’in yeni CSO’su iştirak şirketlerinden EWE Enerji’nin Genel Müdürü Özkan Akyıldız olurken; yeni İnsan Kaynakları Direktörü de Banu Saraçlar oldu.

EWE Turkey Holding’e Bilgi Teknolojileri ve Enerji Sektöründe Deneyimli CSO!

CSO’luk görevine ilave olarak EWE Enerji Genel Müdürlüğü görevini de sürdürecek olan Özkan Akyıldız, CSO olarak; EWE Turkey Holding’in iştiraklerinden EWE Enerji’nin elektrik perakende, Enervis’in enerji verimliliği ve Millenicom’un telekomünikasyon faaliyetlerinden sorumlu olacak. Akyıldız, aynı zamanda EWE’nin müşteri odaklılık vizyonu kapsamında Türkiye’deki marka konumlandırması, enerji ve telekomünikasyon hizmetlerinin yakınsamasından sorumlu olacak ve pazarlama stratejilerine yön verecektir. Eğitim hayatını Almanya’da tamamlayan ve Bremen Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Akyıldız; bilgi teknolojileri ve enerji sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyimiyle dikkat çekiyor. Kariyerine Almanya’da T-System’de BT Danışmanı olarak başlayan Akyıldız, sırasıyla BTC AG’de Danışman ve Proje Yöneticisi, ardından CEO Danışmanı ve Türkiye Sorumlusu olarak çalıştı. 2009 yılında Türkiye’ye gelen Akyıldız, BTC Türkiye’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. EWE Enerji Operasyon ve Satış Direktörlüğü pozisyonuna Haziran 2013 tarihinde atanan Akyıldız, Haziran 2016 tarihinden itibaren EWE Enerji Genel Müdürlüğü pozisyonu başarıyla yürütmektedir. Akyıldız, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İnsan Kaynakları Alanında Tecrübeli Bir İsim

İnsan Kaynakları alanında deneyimli bir isim olan Banu Saraçlar, 11 Eylül tarihinden itibaren Türkiye’de büyüme hedefi ile uzun vadeli ve kalıcı bir oyuncu olarak piyasada yer almayı hedefleyen EWE Turkey Holding’in İnsan Kaynakları Departmanı’nı yönetecek.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde tamamlayan Banu Saraçlar, Yüksek Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi dalında tamamladı. Eğitiminin ardından profesyonel kariyerine Eczacıbaşı Securities’de başlayan Saraçlar, Benkar ve Altınyıldız’da İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev aldı. 2004 yılında Turkcell Grubu’na İK, BT, Lojistik ve Satın Alma fonksiyonlarından sorumlu İş Destek Müdürü olarak katılan Saraçlar, 2005 yılında İnsan Kaynakları Müdürü olarak atanmasının ardından 2009 yılında üst yönetim ekibine dahil oldu. Son olarak Türk Telekom grup şirketlerinde çeşitli görevler üstlenen Banu Saraçlar, 11 Eylül 2017’de EWE Turkey Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.