Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği Değişikliği

GÜNCEL DUYURULAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:59, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:59 5091+ kez okundu.
 

Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği Değişikliği

Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Taslak Yönetmelik yayımlandı.

EPDK’dan yapılan açıklamaya göre, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair hazırlanan Yönetmelik Taslağı, 2 Mayıs 2018 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacak.  Yapılan açıklamada, ilgililerin Taslak Yönetmelik hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde word ve pdf dosyası olarak bilgielektrik@epdk.org.tr e-posta adresine veya yazılı olarak kurumun Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı’na göndermeleri istendi.   
Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Taslak Yönetmelik yayımlandı.

EPDK’dan yapılan açıklamaya göre, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair hazırlanan Yönetmelik Taslağı, 2 Mayıs 2018 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacak. 

Yapılan açıklamada, ilgililerin Taslak Yönetmelik hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurarak aynı süre içerisinde word ve pdf dosyası olarak bilgielektrik@epdk.org.tr e-posta adresine veya yazılı olarak kurumun Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı’na göndermeleri istendi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.