CK Boğaziçi Elektrik 1,4 Milyar Liralık Borcu Siliyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 2790+ kez okundu.
 

CK Boğaziçi Elektrik 1,4 Milyar Liralık Borcu Siliyor

CK Boğaziçi Elektrik, müşterilerinin geçmişten gelen borçlarını ödeyebilmeleri için özel sektör tarafından enerji sektöründe yapılan en büyük borç silme kampanyasını başlattı.

CK Boğaziçi Elektrik, 325 bin müşterisi lehine tarihi bir kampanyaya imza attı. “Silelim Gitsin” adı verilen kampanya ile 2013 yılının Nisan ayından önceki döneme ait elektrik borcu olan abonelere borçlarını ödeyebilmeleri için büyük fırsat sunan CK Boğaziçi Elektrik, 1,9 milyar TL alacaktan 1,4 milyar TL borcu siliyor. “Silelim Gitsin” kampanyasıyla tarihte ilk kez anapara üzerinden de yüzde 35’e varan oranlarda indirim yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran’a kadar CK Boğaziçi Elektrik’e başvuruda bulunmaları gerekiyor. www.silelimgitsin.com adresinden borç sorgulama yapılabilmesinin yanı sıra abonelere kredi kartıyla ödeme seçeneği de sunuluyor. “ÖZEL SEKTÖRÜN EN BÜYÜK KAMPANYASI” Konuyla ilgili bilgi veren CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, “Silelim Gitsin” kampanyasının özel sektör tarafından enerji sektöründe yapılmış en büyük ve en kapsamlı kampanya olduğuna dikkat çekti. Bakal, “Bu tarihi kampanyamız ile tüm tarife grubundaki müşterilerimize geçmişten gelen borçlarını kapatma imkânı tanıyoruz. Müşteri memnuniyeti kapsamında teknolojinin bize sağladığı tüm imkânları kullanarak bu borçların kolayca ödenebilmesinin yolunu açtık. Tüketicilere, kampanya süresi içerisinde bu tarihi fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
CK Boğaziçi Elektrik, müşterilerinin geçmişten gelen borçlarını ödeyebilmeleri için özel sektör tarafından enerji sektöründe yapılan en büyük borç silme kampanyasını başlattı.

CK Boğaziçi Elektrik, 325 bin müşterisi lehine tarihi bir kampanyaya imza attı. “Silelim Gitsin” adı verilen kampanya ile 2013 yılının Nisan ayından önceki döneme ait elektrik borcu olan abonelere borçlarını ödeyebilmeleri için büyük fırsat sunan CK Boğaziçi Elektrik, 1,9 milyar TL alacaktan 1,4 milyar TL borcu siliyor. “Silelim Gitsin” kampanyasıyla tarihte ilk kez anapara üzerinden de yüzde 35’e varan oranlarda indirim yapılıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran’a kadar CK Boğaziçi Elektrik’e başvuruda bulunmaları gerekiyor. www.silelimgitsin.com adresinden borç sorgulama yapılabilmesinin yanı sıra abonelere kredi kartıyla ödeme seçeneği de sunuluyor.

“ÖZEL SEKTÖRÜN EN BÜYÜK KAMPANYASI”

Konuyla ilgili bilgi veren CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, “Silelim Gitsin” kampanyasının özel sektör tarafından enerji sektöründe yapılmış en büyük ve en kapsamlı kampanya olduğuna dikkat çekti. Bakal, “Bu tarihi kampanyamız ile tüm tarife grubundaki müşterilerimize geçmişten gelen borçlarını kapatma imkânı tanıyoruz. Müşteri memnuniyeti kapsamında teknolojinin bize sağladığı tüm imkânları kullanarak bu borçların kolayca ödenebilmesinin yolunu açtık. Tüketicilere, kampanya süresi içerisinde bu tarihi fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.