BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyeliğine Safa Uslu Atandı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 16:19, Güncelleme: 09.06.2020 - 16:19 4101+ kez okundu.
 

BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyeliğine Safa Uslu Atandı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine Safa Uslu getirildi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, 2020/259 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca Safa Uslu atandı.  Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.   Safa Uslu Kimdir?   Çalışma hayatına 2001 yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili Danışmanı olarak başlayan Safa Uslu, daha sonra Dışişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2007-2011 arasında Türkiye Cumhuriyeti Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı olarak görev yapan Uslu, 28 Eylül 2016’da TPIC Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı. 
Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine Safa Uslu getirildi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine, 2020/259 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca Safa Uslu atandı.  Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Safa Uslu Kimdir?

 

Çalışma hayatına 2001 yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili Danışmanı olarak başlayan Safa Uslu, daha sonra Dışişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Başbakan Yardımcılığı Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2007-2011 arasında Türkiye Cumhuriyeti Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı olarak görev yapan Uslu, 28 Eylül 2016’da TPIC Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.