BOTAŞ International Genel Müdürlüğüne Nadim Ekiz Atandı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:13 4397+ kez okundu.
 

BOTAŞ International Genel Müdürlüğüne Nadim Ekiz Atandı

BOTAŞ International Limited Şirketi (BIL) Genel Müdürlüğü'ne Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Nadim Ekiz atandı.

1987 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Nadim Ekiz, HABAŞ’ta sınai ve tıbbi gazlar satış mühendisi, Karbogaz’da iki yıl süreyle Pazarlama Uzmanı olarak görev aldı. Enerji sektöründeki serüvenine 1999 yılında İGDAŞ’ta Yönetim Danışmanlığı pozisyonunda devam eden Ekiz, 17 yıl boyunca İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş (İGDAŞ) bünyesinde çalışmalarını sürdürdü. Nadim ekiz aynı zamanda 2013-2016 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Enerji Komitesi Başkanlığı yaptı. 2 Mayıs 2016 yılında Elektrik Tesisleri ve Mühendislik Hizmetleri A.Ş. (ELTEM-TEK) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Ekiz, aynı zamanda ELTEM-TEK Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği  ve GÜNDER  Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2 yıllık hizmetinin ardından Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş.  (Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş.) Genel Müdürlüğü’ne atanan Nadim Ekiz, hali hazırda Yeni Anadolu Madencilik’te Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra KÖMÜRDER’de Başkan yardımcısıdır. 2 Mayıs 2019 tarihi itibariyle BOTAŞ International Limited Şirketi’ne (BIL)  Genel Müdür olarak atanmıştır.
BOTAŞ International Limited Şirketi (BIL) Genel Müdürlüğü'ne Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Nadim Ekiz atandı.

1987 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Nadim Ekiz, HABAŞ’ta sınai ve tıbbi gazlar satış mühendisi, Karbogaz’da iki yıl süreyle Pazarlama Uzmanı olarak görev aldı. Enerji sektöründeki serüvenine 1999 yılında İGDAŞ’ta Yönetim Danışmanlığı pozisyonunda devam eden Ekiz, 17 yıl boyunca İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş (İGDAŞ) bünyesinde çalışmalarını sürdürdü. Nadim ekiz aynı zamanda 2013-2016 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Enerji Komitesi Başkanlığı yaptı.

2 Mayıs 2016 yılında Elektrik Tesisleri ve Mühendislik Hizmetleri A.Ş. (ELTEM-TEK) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Ekiz, aynı zamanda ELTEM-TEK Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği  ve GÜNDER  Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi.

2 yıllık hizmetinin ardından Yeni Anadolu Madencilik ve Teknolojileri A.Ş.  (Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik A.Ş.) Genel Müdürlüğü’ne atanan Nadim Ekiz, hali hazırda Yeni Anadolu Madencilik’te Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra KÖMÜRDER’de Başkan yardımcısıdır. 2 Mayıs 2019 tarihi itibariyle BOTAŞ International Limited Şirketi’ne (BIL)  Genel Müdür olarak atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler