Aksa Elektrik "Sesli Yanıt Sistemi" Projesini Hizmete Sundu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2020 - 11:48, Güncelleme: 20.08.2020 - 15:39 3243+ kez okundu.
 

Aksa Elektrik "Sesli Yanıt Sistemi" Projesini Hizmete Sundu

Aksa Elektrik, yeni dijital hizmeti "Sesli Yanıt Sistemi"ni abonelerinin kullanımına sundu.

Aksa Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, şirket hizmet verdiği bölgelerde abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak amacıyla geliştirdiği dijital projelerine hız kesmeden devam ediyor.   Aksa Elektrik'in hizmet verdiği Çoruh ve Fırat bölgelerinde "Sesli Yanıt Sistemi" projesiyle 444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayan aboneler ödeme işlemlerini kolay ve güvenli şekilde tuşlama yöntemiyle yapabilecek.   Şirket, abonelerine sahip oldukları tüm bankaların kredi kartlarıyla 2-12 taksitle çağrı merkezi üzerinden ödeme yapma imkanı sunuyor.  
Aksa Elektrik, yeni dijital hizmeti "Sesli Yanıt Sistemi"ni abonelerinin kullanımına sundu.

Aksa Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, şirket hizmet verdiği bölgelerde abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak amacıyla geliştirdiği dijital projelerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Aksa Elektrik'in hizmet verdiği Çoruh ve Fırat bölgelerinde "Sesli Yanıt Sistemi" projesiyle 444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayan aboneler ödeme işlemlerini kolay ve güvenli şekilde tuşlama yöntemiyle yapabilecek.

 

Şirket, abonelerine sahip oldukları tüm bankaların kredi kartlarıyla 2-12 taksitle çağrı merkezi üzerinden ödeme yapma imkanı sunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.