Aksa Doğalgaz'dan "Bağlantı Bedeline 4 Taksit" Kampanyası

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2020 - 12:44, Güncelleme: 16.09.2020 - 12:44 3665+ kez okundu.
 

Aksa Doğalgaz'dan "Bağlantı Bedeline 4 Taksit" Kampanyası

Türkiye genelinde 3,4 milyondan fazla aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, müşterilerine 30 Eylül tarihine kadar bağlantı bedeline 4 taksit imkanı tanıyor.

Türkiye genelinde 3,4 milyondan fazla aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, müşterilerine 30 Eylül tarihine kadar bağlantı bedeline 4 taksit imkanı tanıyor.   Şirketten yapılan açıklamaya göre, doğalgaz temiz, çevreci ve konforlu olmasının yanı sıra ısınma ihtiyacında ithal kömüre göre 2 kat tasarruf sağlıyor. Yalnızca ısınmada değil ocak ve sıcak su ihtiyacı için de kullanılan doğalgaz, tüple kıyaslandığında ise 5 kat daha ekonomik çözüm sunuyor.   Aksa Doğalgaz, 30 Eylül tarihine kadar abonelerinin tercihine göre bağlantı bedeline 4 taksit uygulayabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Aksa Doğalgaz müşteri hizmet merkezlerine başvuru yapabilecek.  
Türkiye genelinde 3,4 milyondan fazla aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, müşterilerine 30 Eylül tarihine kadar bağlantı bedeline 4 taksit imkanı tanıyor.

Türkiye genelinde 3,4 milyondan fazla aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, müşterilerine 30 Eylül tarihine kadar bağlantı bedeline 4 taksit imkanı tanıyor.

 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, doğalgaz temiz, çevreci ve konforlu olmasının yanı sıra ısınma ihtiyacında ithal kömüre göre 2 kat tasarruf sağlıyor. Yalnızca ısınmada değil ocak ve sıcak su ihtiyacı için de kullanılan doğalgaz, tüple kıyaslandığında ise 5 kat daha ekonomik çözüm sunuyor.

 

Aksa Doğalgaz, 30 Eylül tarihine kadar abonelerinin tercihine göre bağlantı bedeline 4 taksit uygulayabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Aksa Doğalgaz müşteri hizmet merkezlerine başvuru yapabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler